AcasăNewsPoftiti la Lenin!

Poftiti la Lenin!

Dupa doua luni de lucrari de conservare a mumiei fondatorului URSS, mausoleul Vladimir Lenin si-a deschis portile. Anuntul a fost facut de Serviciul Federal de Protectie (FSO) al Rusiei, responsabil cu securitatea inaltilor demnitari ai tarii si sub a carui jurisdictie se afla cladirea situata in Piata Rosie si unde, din 1924, este expus trupul imbalsamat al parintelui bolsevismului.

Liderul bolsevic a fost reparat si isi asteapta fanii

Mausoleul  poate fi vizitat in zilele de marti, miercuri, joi si sambata intre orele 10:00 si 13.00, dar FSB nu a dezvaluit in ce au constat „lucrarilor profilactice de rutina” – sunt un top secret pentru rusi. Se stie ca la fiecare doi ani, specialisti ai Centrului de Biotehnologie din subordinea Institutului de Plante Aromatice si Medicinale din cadrul Academiei de Stiinte a Rusiei efectueaza o serie de proceduri biochimice pentru conservarea mumiei lui Lenin.

Expertii sustin ca trupul liderului comunist poate fi conservat practic pentru o perioada nedefinita. Lenin nu a lasat testament iar vaduva sa, Nadejda Krupskaya, s-a opus expunerii trupului acestuia, precizand ca sotul ei ar fi dorit sa se odihneasca alaturi de mama si de fratele sau in cimitirul memorial Volkovskoye din Sankt Petersburg. Urmasul lui Lenin, Stalin, a avut insa urmasi. Recent, Iakov Djugasvili, stranepotul dictatorului sovietic, s-a declarat siderat de numarul mare de rusi (70%) care justifica teroarea stalinista. “Minciunile staliniste si sovietice au transformat oamenii in niste monstri din punct de vedere moral si in niste degenerati, care cred cu sinceritate ca marile teluri pot fi atinse pe calea crimelor comise de cei care sunt obligati sa lupte cu crima si infractionalitatea, adica de angajati ai statului”, a  declarat Djugasvili la postul de radio ‘Govorit Moskva’.

author avatar
Andrei Coman
1.633 afisari

4 COMENTARII

  1. Deci 70% din rusi spun ca bolsevismu e teroare iar nevasta-sa a zis ca vroia inmormantat? Lol

  2. Trebuie luat un taruş si sfintit cu apa sfintita cu aghiazma mare, apoi la 12 noaptea fix nu mai repede sau mai tarziu intrat in capela pus pe frunte un crucifix de aur.2 catei de usturoi trebuie pusi in gura pe unde trece sufletul, cu un catel de usturoi trebuie manjit in zona gatului pe unde circula sangele. Apoi cu un baros exact la orele 12 trebuie batut tarusul in inima strigoiului Lenin si zicem asa :Da Doamne de ia suflet neiertat, Du Doamne la cer suflet razvratit, curata si indreapta! Doamne apara si pazeste! de 12 ori. Apoi trebuie fugit din capela pt a nu lasa sufletul alta inlocuire grabnica. La fel in morgile din Moscova nu trebuie sa fie morti! Dupa 3 ceasuri timp ce sufletul pribegeste naucit, trebuie revenit scos inima strigoiului, arsa scrum in lemn de brad si tamaie, iar cenusa amestecata cu vin sfintit si facut cruce pe strigoi prin stropire si zis Tatal Nostru in Rusa si Latina. Rudele si conducerea Rusiei si domnul Putin trebuie sa bea o gura de vin sfintit cu cenusa strigoiului, pentru a putea sa se ridice la cer si sa nu mai vie vreodata. Apoi un sobor de preoti trebuie sa savarseasca slujba de inmormantare. Doar asa se scapa de strigoi!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger