AcasăNewsPNTCD, denunt pe numele lui Lazar la SIIJ

PNTCD, denunt pe numele lui Lazar la SIIJ

Dupa ce Colegiul CNSAS-ului a comunicat, joi, cu referire la Augustin Lazar, ca “a decis reverificarea sa, pornind de la elementele noi, care au fost dezbatute in mass-media”, cu privire la situatia disidentului Filip, s-a aflat, de la varful unui partid istoric, faptul ca procurorul general s-a ales cu un denunt la Sectia speciala de la Parchetul General.

Liderul Partidului National Taranesc Crestin Democrat a anuntat ca formatiunea pe care o conduce s-a adresat Sectiei pentru Investigare Infractiunilor din Justitie (SIIJ), cu o plangere pe numele actualului procuror general.

Mai exact, Aurelian Pavelescu a precizat ca este vorba despre un “denunt formulat in numele PNTCD, un partid ai carui lideri au fost asasinati in temnitele comuniste”, si care a avut un numar mare de reprezentanti persecutati de regimul comunist. “Cei care au facut asemenea fapte trebuie trasi la raspundere penala”, a acuzat Pavelescu, intr-o interventie la Antena 3, inainte de a mentiona ca denuntul in cauza este “intemeiat pe Codul penal – este vorba de infractiuni impotriva umanitatii. Faptele, in opinia mea, sunt indiscutabile (…) este fara discutie ca domnia (Lazar-n.n) sa a facut parte din acea armata ascunsa, criminala, care a avut ca obiectiv nimicirea adversarilor politici ai Partidului Comunist, in afara cadrului legal de atunci”.

foto: Facebook

Mai mult, Pavelescu e de parere ca “presedintele Romaniei trebuie de indata sa-l revoce pe Augustin Lazar” din functia de procuror general.

181 afisari

1 COMENTARIU

  1. Mai invatati mai ales ca sunteti Crestini Democrati, invatati sa iertati. Mai ales in post.Altfel ce sa inteleaga un comunist.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger