AcasăNewsPNL si USR vor sa tranteasa usa Parlamentului in nasul lui Dragnea

PNL si USR vor sa tranteasa usa Parlamentului in nasul lui Dragnea

Liviu Dragnea, castigatorul alegerilor, nu-si poate savura victoria

Victorios pe tot frontul in alegeri, Liviu Dragnea se impiedica in tot felul de legi care pun sub semnul intrebarii ba numirea sa ca premier, ba preluarea mandatului de parlamentar.

Liviu Dragnea, castigatorul alegerilor, nu-si poate savura victoria

Dupa deja celebra lege de organizare a Guvernului, Regulamentul Camerei Deputatilor isi arata si el coltii impotriva liderului PSD. Concret, o prevedere din Regulamentul cu pricina spune ca nu pot fi validate mandatele persoanelor care au fost condamnate pentru fraude electorale, motiv pentru care PNL, secundat de USR, ameninta cu sesizarea CCR pe tema. ”Vom pleda pentru invalidarea mandatului de deputat al presedintelui PSD, Liviu Dragnea, si vom vota in consecinta. In cazul in care PSD va avea castig de cauza la vot, luam in calcul sesizarea CCR. Nu putem ceda in fata acestui obicei al PSD de a considera ca legile aflate in vigoare sunt, pentru liderii acestui partid, facultative”, a declarat liderul interimar al PNL Raluca Turcan. Mai mult, Turcan invoca si existenta unui precedent din 2004 ”cand pentru fapte similare pentru care nu fusese emisa o sentinta judecatoreasca la acel moment, toate partidele au acceptat invalidarea mandatului de senator al persoanei in cauza”. Iar USR este intru totul de acord cu pozitia PNL. ”Declaratia lui Florin Iordache, avocatul PSD, ca incompatibilitatea intre mandat si condamnarea pentru fraude in alegeri nu se refera la trecut mi se pare de un ridicol absolut. Dar la ce fraude se poate referi regulamentul Camerei Deputatilor, la cele din viitor?”, reclama si Nicusor Dan.

author avatar
Simona Badulescu
208 afisari

1 COMENTARIU

  1. Draga PNL si USR,stati in banca voastra ,ca NU aveti fata sa-i inchideti „usa Parlamentului „lui DRAGNEA!!!…voi NU vedeti cat de frumos va raspunde?….fara ura si patima ,nu ca voi care vreti sa-i luati si viata dupa cum va exprimati!!!…parca NU ATI FI romani!!…USR-ul asta vad ca-si arata coltii la indemnul lui SOROS!!….sa vedem cum vor explica in Parlament relatia lor cu SOROS….mie mi se pare ca imediat cum incep lucrarile Parlamentului ,acest USR umflat cu pompa se va DEZUMFLA!!!…un pensionar care doreste ca in noul Parlament sa fie pace si liniste si sa se lucreze pentru binele poporului!…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger