Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » PNL si USR contesta din nou legile Justitiei la CCR. Reactie Dragnea

PNL si USR contesta din nou legile Justitiei la CCR. Reactie Dragnea

Autor:

Reprezentantii principalelor doua partide de Opozitie se adreseaza din nou Curtii Constitutionale, de aceasta data dupa ce legile Justitiei, in varianta reexaminata, au trecut de Parlament. Liderul PSD a reactionat transant pe marginea acestui pas.

 

andronache PNL si USR contesta din nou legile Justitiei la CCR. Reactie DragneaIn primul rand trebuie mentionat faptul ca este vorba despre o sesizare comuna PNL-USR, mai exact a grupurilor celor doua formatiuni de la Camera Deputatilor, din cate a anuntat deputatul liberal Gabriel Andronache, care a adus in discutie faptul ca s-ar fi identificat “37 motive neconstitutionalitate”, 22 dintre el doar in cazul Legii 303/2004 – cea privind statutul magistratilor.  “Avem sperante mari ca reglementarile vor fi din nou declarate neconstitutionale si vor reveni in procedura legislativa”, a sustinut Andronache.

dragnea 2 1 PNL si USR contesta din nou legile Justitiei la CCR. Reactie DragneaDe la Focsani, Liviu Dragnea nu a pierdut ocazia sa taxeze demersul celor doua formatiuni, declarand ca “este o grupare de partide care sustine in continuare statul paralel, (…) ca in Romania sa se continue abuzurile (…) o sa vedem ce-au atacat (…) legile vor ajunge pana la urma la presedintele Romaniei. O sa vedem ce face presedintele. Acele legi vor intra in vigoare si-si vor produce efectele”.


1 Comentariu la PNL si USR contesta din nou legile Justitiei la CCR. Reactie Dragnea

  1. cobe

    Pentru a intra in randul tarilor democratice,insa nu avem cum pentru ca suntem o colonie,in primul rand procurorii nu mai trebuie sa faca parte din randul magistratilor=judecatorii,in al doilea rand trebuie sa existe un singur minister public din care sa faca parte toate celelalte procuraturi,subordonate Procuraturii Generale,care la randul ei sa fie asa cum scrie la Constitutie fata de Ministerul Justitiei.Numai atunci nu vom mai fi o jalnica colonie si putem merge spre o democratie consolidata,nu ca acum o varzaraie bruxeleza.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!