AcasăNewsPNL si PMP s-au retras de la dezbaterile pe legile Justitiei/"o miselie...

PNL si PMP s-au retras de la dezbaterile pe legile Justitiei/”o miselie legislativa”

Atat liberalii Gorghiu si Predoiu, cat si reprezentantii PMP-ului au parasit, marti, sala in care se desfasura sedinta Comisiei speciale conduse de pesedistul Florin Iordache.

Asadar, parlamentarii PNL si PMP s-au retras de la dezbaterile privind modificarile ce se intentioneaza a fi aduse legilor Justitiei. „Este o miselie, o miselie politica, o miselie legislativa si daca-mi permiteti o badaranie parlamentara”, a acuzat fostul ministru al Justitiei, Catalin Predoiu, care a conchis ca „nu este vorba de un demers bine intentionat”.

O explicatie pentru decizia de a se retrage de la dezbaterile pe legile Justitiei a oferit si senatorul PMP Dorin Badulescu. „Este foarte clar ca puterea isi doreste sa treaca legile justitiei asa cum au fost propuse. Nu se va tine cont de niciun amendament. Am vazut replicile date reprezentantului CSM, nu sunt de acord cu modul in care este tratat CSM-ul, reprezentantii procurorilor si judecatorilor. In conditiile acestea, nu pot sa asist la acest circ facut de PSD pe spinarea acestei comisii”, a precizat, printre altele, Badulescu, citat pe pagina de Facebook a PMP-ului.

E de remarcat faptul ca PNL a dorit sesizarea Comisiei de la Venetia, pentru un punct de vedere, solicitarea fiind, insa, respinsa.

author avatar
Cristina Stefan
128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger