AcasăNewsPNL s-a razgandit: vrea cu Basescu si Tariceanu

PNL s-a razgandit: vrea cu Basescu si Tariceanu

Dusul rece gheata al alegerilor sau doar inlocuirea Alinei Gorghiu cu Raluca Turcan i-a facut pe liberali sa schimbe macazul si sa viseze acum la o alianta cu ”pensionarul” Basescu si ”tradatorul” Tariceanu.

Noul lider interimar liberal, Raluca Turcan, indeamna PMP si ALDE sa demonstreze ca sunt intr-adevar de dreapta. Respectiv PNL, impulsionat cu siguranta de Klaus Iohannis, spera in sansa iluzorie a formarii unei coalitii anti-PSD din care, culmea, sa faca parte si ALDE. ”Credem in continuare ca un program de guvernare de dreapta ar raspunde asteptarilor cetatenilor acestei tari. Prin urmare, vom vedea ce se intampla cu partidele care se pretind de dreapta. Vom discuta si vom vedea daca vom ajunge in pozitia de a propune un premier”, a afirmat, ieri, Raluca Turcan. Portavoce si ea a Cotroceniului, Turcan a adaugat si ca Dacian Ciolos (unul dintre artizanii bagarii liberalilor in buda) ramane ”principala varianta de premier a PNL”, chiar daca liberalii sunt de acum inainte ”dispusi sa accepte si alte variante”. Iar data fiind aceasta deschidere salutara, liberalii au deja material didactic la dispozitie: pot exersa incercand sa inghita ”broasca” impusa de PMP: Traian Basescu premier.

”Tase” Atanasiu, maturat definitiv

Dupa ce a ratat, marti, numirea sa ca secretar general al PNL, Teodor Atanasiu a ramas si in afara viitorului Parlament. Plecat la Buzau tocmai pentru a obtine fara probleme un fotoliu de senator, Atanasiu a scos cel mai slab scor national al PNL: 11%, motiv pentru care, la redistribuire, mandatul la care visa a ajuns la PMP. Iar cum Atanasiu este una dintre ”piesele” cu ajutorul careia Klaus Iohannis manevra PNL-ul, liberalii nu-i plang de mila, ci dimpotriva. Si, mai mult ca sigur, “Tase” se va duce consilierul lui Iohannis la Cotroceni. n

Nicolae Robu, primul colaborationist liberal

Mult mai pragmatic decat ar da de inteles firea sa artistica, primarul liberal al Timisoarei, Nicolae Robu, a aruncat la cos discursul agresiv anti-pesedist utilizat pana acum si a anuntat ca este gata sa colaboreze cu pesedistii pe care tot el i-a etichetat drept ”ciuma rosie”. Nu din interes personal ci de dragul construirii centurii Timisoarei, sustine Robu. ”Trebuie sa se faca. Daca vrem sa avem obiectivul, atunci trebuie sa fim si solidari si proactivi (…) Administratia trebuie sa isi urmeze cursul ei firesc si noi trebuie sa colaboram la toate niveluri indiferent de apartenenta politica”, si-a justificat Robu pirueta.

author avatar
Simona Badulescu
827 afisari

1 COMENTARIU

  1. Mai RALUCA ,tata!!!!…..TU nu iti bagi mintile in cap?….acum vrei cu BASESCU si TARICEANU …deci cu alte cuvinte vrei inviata, din nou Alianta DA, de trista amintire ,parasita de TARICEANU ,deoarece a vazut ca BASESCU „nu este om de omenie”!….vrei sa te intorci in urma cu …..13 ani de zile!!!….cand purtai in „geamantanul tau, pasta si periuta de dinti a lui STOLO”?……stai in banca ta ca ….ai si tu sot ,familie…!!!! si mai bine explica-NE si noua ,ce ai invatat TU in scoala din RUSIA !!!!!!….vezi ca-i multe semne de intrebare aici!!….un pensionar, ce NU mai vrea inapoi CIUMA PORTOCALIE ,din cauza careia am suferit mult ,prin tribunale ……dar tot am castigat!!…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger