Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » PNL pune la copt prima motiune de cenzura

PNL pune la copt prima motiune de cenzura

Autor:

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, considera ca depunerea unei motiuni de cenzura este ”realista”, motiv pentru care va incerca sa convinga grupurile parlamentare sa fie de acord cu un astfel de demers.

 

turcan pnl PNL pune la copt prima motiune de cenzura

PNL nu are capacitatea sa depuna o motiune de cenzura, dar Raluca Turcan spera sa faca zile negre puterii cu ajutorul USR si PMP

Motivul pentru care liberalii vor sa depuna motiunea de cenzura il reprezinta gratierea promovata de actuala putere. ”Majoritatea PSD-ALDE a declarat razboi cetatenilor cinstiti din Romania. Romanii cinstiti au un proiect de tara. O Romanie prospera bazata pe lege. O tara in care legea sa fie aplicata nediscriminatoriu, in care sa nu fie doua categorii de cetateni – cei putini si influenti, care dau ordonante pentru ei insisi si cei multi care platesc taxe si respecta intotdeauna legea. Cele doua ordonante nu sunt despre lipsa capacitatii administrative de a rezolva problema din inchisori. Cinci cazarmi daca ar fi transformate in facilitati moderne de detentie, situatia ar fi mult imbunatatita”, acuza Turcan. Primii care au raspuns indemnului venit de la PNL au fost cei de la USR. ”Vom semna motiunea de cenzura a PNL, daca aceasta va fi initiata. USR va lupta impotriva planurilor PSD-ALDE in domeniul justitiei atat in Parlament, cat si in strada”, a decretat liderul USR Nicusor Dan.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!