AcasăNewsPNL nu mai vrea presedinti de import

PNL nu mai vrea presedinti de import

Raluca Turcan o lasa moale cu presedintii PNL impusi din exterior, implicit de Cotroceni

Liderul interimar Raluca Turcan, recunoaste ca liberalii nu mai vor un presedinte ”impus, bagat pe gat”.

Raluca Turcan o lasa moale cu presedintii <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpnl title=PNL data wpil keyword link=linked>PNL<a> impusi din exterior implicit de Cotroceni

Desi redusa in timp, experienta de presedinte interimar a facut-o pe Raluca Turcan sa realizeze ca sefia PNL este o palarie prea mare pentru ea. ”Voi candida la presedintia organizatiei PNL Sibiu si nu imi doresc sa candidez la presedintia PNL”, a pus Turcan capat speculatiilor pe tema. Interesant este insa ca Raluca Turcan (fan recunoscut al presedintelui Iohannis), spune cu subiect si predicat ca liberalii s-au saturat de lideri impusi din afara si ca a venit momentul ca PNL sa aiba un presedinte din interiorul partidului, ales de ei, nu cu unul bagat de altii pe gatul lor ”doar pentru ca asa trebuie”. Daca povestea viitorului lider PNL pare lamurita in interiorul partidului, nu se stie cat de incantat poate fi Iohannis de aceasta declaratie de independenta liberala proaspat facuta de Turcan.

Liberalii nu-l iarta pe Ciolos

Prototipul tehnocratului mioritic a ajuns persona non grata la PNL

Desi fostul premier a facut deja primul pas pe drumul unei cariere politice independente, inregistrandu-si asociatia anuntata („Platforma Romania 100″), liberalii nu-l slabesc. In semn de bun venit pe scena politica, penelistii i-au transmis lui Ciolos ca degeaba s-a vanzolit incercand sa devina ”motul” PNL-ului. ”Modul in care am colaborat in ultimul timp ne-a facut sa refuzam o colaborare in care dansul sa vina direct mot in frunte si nu sa parcurga etapele pe care le-a parcurs orice lider al PNL, plecand nu direct din functia de presedinte al partidului cum dorea dansul, ci parcurgand anumite etape si apoi sa fie ales de catre un Congres in fruntea partidului”, a tinut Teodor Atanasiu sa se asigure ca toata lumea va afla ca Ciolos a primit un sut de la PNL. Si tot Atanasiu s-a grabit sa-i prooroceasca lui Ciolos un esec al noii sale aventuri politice. ”Nu am vazut un partid care sa conteze in Romania, care sa plece de la o platforma civica si sa se tranforme in partid politic. Fiindca politica este un lucru serios, care nu se face numai in timpul liber ca actiunile civice, politica se face in mod serios si consecvent”, a comentat Atanasiu sarcastic demersul fostului premier tehnocrat.

author avatar
Simona Badulescu
160 afisari

1 COMENTARIU

  1. ESTE TOO LATE RALUCA!!!
    De ex președinții filialei PNL Sector 1 Daniel Chițoiu, Sergiu Diacomatu, etc, care au fost puși sau impuși de „mâna nevazuta” sau „votul” pentru interimatul Alinei Gorghiu ca președinte al PNL, ce părere ai?!?!
    ATI DISTRUS PNL-ul, IN CARE ELECTORATUL DE DREAPTA SE REGĂSEA!!!! Unii prin pasivitate si alții prin acțiune!!!!
    E GAME OVER!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger