AcasăNewsPNL, manta de vreme rea pentru Victor Ponta

PNL, manta de vreme rea pentru Victor Ponta

Chiar daca nu-i mai are la suflet si s-ar lipsi bucuros de prezenta lor, premierul Victor Ponta vrea sa treaca iarna de mana cu liberalii.

Liberalii, buni doar sa imparta greul guvernarii cu pesedistii
Victor Ponta nu vrea sa rupa pentru moment alianta cu PNL

Sansele de supravietuire ale Uniunii Social Liberale nu au nicio legatura cu vointa poporului, solidaritatea, responsabilitatea sau alte sintagme bombastice, ci mai degraba cu socotelile, corecte pana la urma, pe care si le-au facut pesedistii si Victor Ponta. Incurajati de declaratia liderului lor – „USL functioneaza pe baza de necesitate”, social-democratii au dezvaluit cateva aspecte din strategia partidului.

„Scenariul privind ruperea USL in toamna nu mai sta in picioare. PNL trebuie sa ramana alaturi de noi pentru ca situatia economica o cere. Vom avea o iarna grea si nu este in avantajul PSD sa fie singur la guvernare. Electoral vorbind, pretul pe care l-am plati ar fi mult prea mare. Pe de alta parte, nici premierul Ponta nu-si permite sa se confrunte cu o scadere de popularitate si el stie acest lucru”, ne-a declarat un lider PSD. In ceea ce priveste renegocierea protocolului USL, social-democratii vor sa puna piciorul in prag si sa mai taie din avantul partenerilor. „ Stiti cum se spune «tot raul spre bine». Iesirile lui Rosca Stanescu ne-au venit manusa. Acum avem ocazia sa luam din nou protocolul la mana, sa restabilim echilibrul dintre cele doua partide si sa corectam nedreptatile care ni s-au facut la infiintarea Uniunii”, au precizat surse din PSD.

[poll id=”514″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
869 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger