AcasăNewsPNL isi agita fustele

PNL isi agita fustele

Gorghiu a luat-o pe urmele divelor pesediste care vor sa-si incalece partidul

Galbena nu ca semn ca este penelista ci din cauza invidiei starnite de succesul amazoanelor pesediste, Alina Gorghiu ii arata liderului Ludovic Orban pisica scindarii partidului.

Gorghiu a luat o pe urmele divelor pesediste care vor sa si incalece partidul

Desi nu au motive sa se bata pentru cele cateva amarate de functii pe care le au in Parlament – PNLeste in Opozitie si nici nu se simte prea bine, liberalii se ciomagesc cu pasiune, ba chiar flutura ideea scindarii. Trecem peste faptul ca nu prea mai au ce sa scindeze (au avut deja grija de asta, dovada rezultatele la alegerile din 2016) si ajungem la tabara dizidentilor, denumita de unii si ”aripa Gorghiu”. Fara doar si poate, Ludovic Orban a luat-o pe miriste atunci cand l-a matrasit pe Daniel Zamfir – unul dintre putinii liberali capabili sa incite interesul public in aceasta perioada de declin a PNL. Firesc este (si de cele mai multe ori meschin) si ca politicienii sa se bata pentru orice functie, fie ea in partid sau in Parlament. Cand vezi insa ca partidul tau se duce dracului, desi este in Opozitie, trebuie sa te gandesti de doua ori la ce faci: distrugi si fragilul echilibru ramas pentru o amarata de sefie de grup sau de delegatie parlamentara sau amani ostilitatile pentru o perioada mai propice.

Blonda si ea, Gorghiu  se banuie un fel de Firea penelista

Cum in PNL nu abunda discernamantul politic, Alina Gorghiu si ai sai s-au intofoiat. Pe ceilalti nu-i prea stim si in plus s-ar putea sa nu moara de dragul cucoanei ci doar sa vrea sa-i plateasca niste polite lui Orban, asa ca ne oprim un pic asupra suavei Alina. Care, desi nu recunoaste, duce in spatele-i delicat o mare parte din vina prabusirii PNL-ului. Si asta pentru ca, in timp ce graseia in fruntea partidului, ”baronii” liberali si-au facut de cap, prapastia dintre fostii penelisti si fostii pedelisti s-a adancit iar electoratul si-a intors urechea de la mesajele lipsite de substanta si zvac. Acum, blonda duduca ar vrea sa preia modelul PSD si sa puna din nou fusta PNL-ului. Ceea ce, desi PNL-ul nu are chiar pantaloni, pare prea mult totusi, cu toate pacatele liberalilor. Asta ca sa nu mai spunem ca nici exemplul pesedist care a inspirat-o pe Gorghiu nu s-a soldat cu vreo scofala.

author avatar
Simona Badulescu
575 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger