AcasăNewsPNL ii cere ministrului Toader anularea procedurii de revocare a procurorului general

PNL ii cere ministrului Toader anularea procedurii de revocare a procurorului general

Reactiilor si comentariilor aparute in spatiul public in ultimele zile, pe fondul declansarii, de catre Tudorel Toader, a procedurii de revocare a procurorului general Lazar, li se adauga si un mesaj transmis, vineri, din randul liberalilor, prin care se cere anularea acestui demers.

„PNL solicita Ministrului Justitiei anularea procedurii de revocare a procurorului general. Procedura este lovita de nulitate, ca urmare a minciunii si erorii grosolane facute de ministru in demararea procesului”, sustine Raluca Turcan, intr-un mesaj postat vineri pe Facebook.

Liderul deputatilor liberali caracterizeaza propunerea de revocare a lui Lazar drept „un demers politic de represiune, nu doar impotriva Procurorului General, care este seful Ministerului Public, dar si impotriva intregului sistem judiciar”, sustinand, intre altele, ca aceasta solicitare „se bazeaza pe o manipulare odioasa, Tudorel Toader a facut referire la „o rezolutie de clasare emisa de procurorul Lazar”, in conditiile in care ulterior am constatat ca era vorba de un alt procuror Lazar” si pe „pe o insiruire de alegatii, pseudo-argumente, care nu sunt legate intre ele printr-un fir logic”.

153 afisari

2 COMENTARII

  1. Raportul de revocare al lui Lazar e o aberatie totala, numai minciuni, presedintele nici nu o sa se oboseasca sa il citeasca il arunca direct in cosul de gunoi

  2. Tiitoarea cealalta,care a fost si ea la varful pdl=pnl sau viceversa,nu are nimic de dat pe sugiuc,chiar daca acadelele erau diferite?.Cum adica,cererea de revocare este un demers politic,dar democratic si constitutional,de represiune a intregii mafii din justitie,a intregii planete si universului?,pai cum nu a vazut Mutalakul ce i-a bagat sub nas sf.lazar,adica un mic santaj,cum o sa vada,inteleaga ce a scris un profesionist al justitiei la un nivel in care marele analfabet functional nu poate citi si intelege niciodata,dar mai stii poate face meditatii la un jurist adevarat si in 12 luni,cat mai are din primul mandat,va intelege ceva,ceva din cele 20 de motive intemeiate pe probe indubitabile.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger