AcasăNewsPNL face foamea la usa PSD

PNL face foamea la usa PSD

Odată ales, liderul PNL, Ludovic Orban a promis că bagă în viteză partidul. Nu i-a ieșit

Deputatul PNL Florin Roman va face de luni greva foamei chiar la usa lui Liviu Dragnea.

Odată ales<br >liderul <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpnl title=PNL data wpil keyword link=linked>PNL<a><br ><a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagludovic orban title=Ludovic Orban data wpil keyword link=linked>Ludovic Orban<a><br >a promis că<br >bagă în viteză<br >partidul<br >Nu i a ieșit

Parlamentarul liberal a ales sa protesteze astfel fata de ”lipsa de reactie” demonstrata de acest ”guvern antiromanesc” in cazul finantarii Monumentului Unirii de la Alba Iulia. ”Voi protesta in fata biroului domnului Liviu Dragnea pentru ca dansul este de fapt cel care conduce si Guvernul si Parlamentul. Avem o lege a Centenarului si o lege a Monumentului Unirii care asteapta la vot final in Camera Deputatilor, pe care vremelnic o pastoreste domnul Liviu Dragnea.

Liberalul Florin Roman intra in greva foamei pe pragul lui Dragnea

Deci totul depinde de vointa politica a domnului Dragnea daca acest monument se face sau nu”, a explicat Roman motivul alegerii usii lui Dragnea ca loc al protestului. Dornic sa faca totul ca la carte, Roman a intentionat sa puna un cort in fata biroului presedintelui Camerei, dar demersul a fost respins din start de responsabilii din Palatul Parlamentului. Ca urmare, liberalul a anuntat ca va protesta ”civilizat stand pe un scaun in fata biroului domnului Dragnea” atata vreme cat sanatatea i-o va permite.

Opozitia liberala lupta din greu, dar in ilegalitate

Conform unor zvonuri care razbat din adancurile PNL, nici ceilalti liberalii colegi cu Roman nu ar fi chiar atat de apatici precum acuza toata lumea. Desi e evident ca lupta agale cu puterea, despre ei se spune mai nou ca ar fi mult mai activi in subteranele scenei politice. Si mai exact, exista voci care sustin sus si tare ca penelistii si-ar fi format un ”comando” de 18 – 20 de parlamentari a caror misiune este sa discute si sa negociaze cu tot ce misca pe scena politica: noul partid al lui Ponta, USR, UDMR, ALDE, PMP. Nu este vorba despre eventuale aliante politice incheiate la lumina, ci de o sustinere punctuala oferita de penelisti la votarea motiunilor si a unor legi mai sensibile, sa le spunem. Tot clue-ul acestei miscari il reprezinta faptul ca negocierile purtate de membrii acestui ”comando” sunt facute pe cont propriu, nu implica partidul, deci pot fi condamnate la o adica cu proletara manie de catre conducerea PNL. O conducere despre care altfel se spune ca este la curent cu existenta grupului si cu activitatea sa, dar se face cu bunastiinta ca ploua.

author avatar
Simona Badulescu
514 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger