AcasăNewsPNL, dormi linistit! PSD isi face singur opozitie ...

PNL, dormi linistit! PSD isi face singur opozitie …

Nici Ludovic Orban nu a reusit sa trezeasca mimozele liberale

Debandada din PSD, implicit din Guvern, este visul de aur al oricarui partid din Opozitie. Nu si al liberalilor nostri, care se comporta de parca circul oferit de actuala putere ar avea loc la un pol geografic opus.

Nici <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagludovic orban title=Ludovic Orban data wpil keyword link=linked>Ludovic Orban<a> nu a reusit sa trezeasca mimozele liberale

Spre deosebire de guvernarile sale trecute, PSD ne face acum sa ne crucim zilnic. Gafele si prostiile comise pe banda rulanta de actualii guvernantii au oferit o sansa unica PNL-ului, care nici macar nu trebuia sa-si bata capul cu inventarea unor subiecte ci doar sa stea cu ochii si cu gura pe social-democratii. Desi au primit toate temele mura-n gura, liberalii nu au fost in stare sa se ridice din tarana in care singuri s-au prabusit. Cele cateva procente in plus cu care sunt creditati in sondaje sunt doar rezultatul unor frustrari despre care nimeni nu poate garanta se vor manifesta si la viitoarele alegeri. In schimb, cert este ca nici macar prostiile monumentale comise in serie de PSD nu i-au facut pe romani sa vada in PNL o alternativa la actuala guvernare. Fapt absolut firesc din moment ce PNL nu a prezentant un program propriu si nu a iesit la rampa cu profesionisti. Nu a fost in stare nici macar sa toace cu verbul la ei gogomaniile facute de pesedisti.

Urmasii debili ai Bratienilor

Actualul lider, Ludovic Orban nu a reusit sa dezlege energiile partidului (legate oricum de pacturile locale incheiate intre liberali si pesedisti) si nici sa faca pace intre fostii penelistii si pedelisti. Rezultatul: Romania inregistreaza un nou record, acela de tara in care partidul aflat la guvernare se sinucide cu repetitie dar Opozitia nu numai ca nu profita cu nimic, dar se si topeste de la o zi la alta. Din moment ce pe liberali nu-i doare nici in cot de soarta partidului, nici pe noi nu ne tin salele de grija PNL-ului. Dezechilibrarea scenei politice este insa un real motiv de ingrijorare iar viitorul suna foarte prost cu un PSD aflat in prag de implozie, un PNL debil si lesinat, un UDMR angajat in dezmembrarea tarii si cu juniorii ALDE, USR si PMP misunand in jurul pragului electoral. Ca atare a venit poate timpul ca mimozele liberale sa se adune si sa se trezeasca la realitatea unui an preelectoral, macar din respect pentru inaintasi daca nu din jena fata de contemporani.

author avatar
Simona Badulescu
157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger