AcasăNewsPNL, curatat inainte de Paste

PNL, curatat inainte de Paste

Ludovic Orban nu mai are simtul proportiilor: crede ca PNL mai este partidul de odinioara

Liberalii care nu se tavalesc dupa Ludovic Orban ar putea sa fie matrasiti in cazul in care liderul PNL scapa cu bine si la apel.

Ludovic Orban nu mai are simtul proportiilor crede ca <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpnl title=PNL data wpil keyword link=linked>PNL<a> mai este partidul de odinioara

Achitat in prima instanta in procesul in care este acuzat ca ar fi cerut bani de la afaceristul Tiberiu Urdareanu pentru campania electorala de la localele din 2016, Ludovic Orban isi va afla pe 5 martie sentinta definitiva. Cum spera intr-un final fericit, Orban a pus deja la cale, dupa cum sustin voci liberale, ”curatirea” colegilor incomozi – lista neagra debutand chiar cu cea mai importanta filiala a PNL, cea din Bucuresti, condusa in prezent de Cristian Busoi. Pana sa declanseze Orban ostilitatile, liberali din tabara lui au inceput deja sa-si ameninte proprii rivali, carora le proorocesc pierderea functiilor in viitorul apropiat. Aceasta crancena lupta interna se duce intr-un moment cand PNL pierde teren si nu are la ce spera la viitoarele alegeri, fapt care frizeaza absurdul. Raportat la realitatea concreta, penelistii se bat cu adevarat doar pe cele cateva functii de europarlamentari pe care le vor obtine anul viitor – tinta mult prea modesta pentru deranjul programat de Orban. La atat ii poate duce insa capul pe liberali, dupa cum se vede.

author avatar
Simona Badulescu
326 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger