AcasăNewsPNL, campanie cu Schengenul la breloc

PNL, campanie cu Schengenul la breloc

Ludovic Orban si ai lui sunt experti in gargara politica

Eu inteleg ca intr-o campanie electorala indrugi verzi si uscate, bati campii la greu, dar ai nostri prea au luat-o pe aratura de nici ogarii lui Tiriac nu-i mai pot prinde din urma. Partidul National Liberal are un presedinte care la randul lui are o mare problema, spune prostii. Ultima: in maximum un an de guvernare liberala, Romania va deveni o tara membra Schengen! Tare, nu-i asa? Pe ocolite si numai pentru initiati, Ludovic anunta cedarea Portului Constanta olandezilor care de cativa ani ne tot pun piedica; Rotterdamul scapa de concurenta, noi mai scapam de un activ important, UE apreciaza slugarnicia Bucurestiului, toata lumea-i vesela, ospatar, inca un rand!

<a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagludovic orban title=Ludovic Orban data wpil keyword link=linked>Ludovic Orban<a> si ai lui sunt experti in gargara politica

Orban al nostru nu are nicio legatura cu Orban al maghiarilor, cel care zilele astea se lafaie in piscina cu Donald Trump, la invitatia liderului american. Din contra, dupa modul de a face politica, parca si simpla alaturare a numelor e deranjanta pentru premierul Ungariei, un politician de actiune, obisnuit sa lupte pana in panzele albe pentru drepturile si mai mult de atat ale tarii sale. Nu degeaba Trump l-a numit „un prim-ministru foarte respectat”. Dar sa revenim la ludovicul de pe Dambovita si a lui afirmatie: „Primul obiectiv al PNL este incetarea MCV. De asemenea, ne angajam ca in maximum un an de la preluarea guvernarii, Romania sa devina tara membra Schengen, romanii sa circule liberi (…) De asemenea, sustinem aderarea la zona euro pentru ca asta confera o garantie ca Romania va face parte din grupul statelor, sa nu-i spunem nucleul dur, dar care constituie un nucleu puternic, iar trecerea la euro va furniza o serie de avantaje pe care Romania nu le are in prezent”.

Negociere=am dat

„Ne angajam ca in maximum un an de la preluarea guvernarii, Romania sa devina tara membra Schengen” nu poate insemna decat ca, la Sibiu, PNL si Klaus Iohannis au „negociat” cu Olanda (cedat Portul Constanta) intrarea in spatiul de libera circulatie. Reamintim ca batavii sunt singurii membri ai grupului Schengen care se opun primirii Romaniei in acest spatiu. Daca e rezolvat „Schengenul”, de ce nu-l oficializeaza domnul presedinte de pe acum? De ce sa mai astepte cetatenii romani si firmele romanesti inca doi ani, poate chiar trei, pierzand in felul acesta atatea oportunitati? Daca Occidentul si-a dat acceptul sa ne primeasca in familia Schengen, de ce n-o facem de pe acum, fiindca e PSD-ul la putere?! Cred, mai degraba, ca e vorba doar de gargara politica, liberalii se plimba prin campania electorala cu Schengenul agatat la breloc si-l flutura pe la fiecare dezbatere, adunare, seminar, doar-doar reusesc sa suceasca mintile odihnite ale votantilor naivi. Bai, iohanizatilor, pe romani ii doare-n sezut de MCV-ul si Schengenul vostru, ca nu-si achita cu ele nici ratele la banca, facturile la telefon, curent, televizor, Internet si intretinerea la bloc si nici de la piata nu poate sa cumpere trei kile de cartofi noi si-o telemea proaspata! Daca tot a reusit PSD-ul sa mareasca salariile si pensiile, vedeti cum faceti voi sa le taiati, ca la asta sunteti cei mai priceputi! Si mai dezlipiti-va buzele de dosurile Bruxellesului, ca destul i-ati controlat de hemoroizi pe alde Timmermans&co!

author avatar
Nicholas Cezar
1.436 afisari

5 COMENTARII

  1. Datele stiintifice arata o sarma fina, aliaj zinc-plumb usor galbuie corodata de timp cel putin catva ani urme maronii, slab urme fecale, urme insignifiante culori inchise rest mancare, straluciri metalice clare. Datele logice stiintifice arata ca acea sarma nu putea ajunge in intestin urmaand calea bucal anala ci taman invers ca supozitorul. Datele inteligente arata ca o astfel de sarma inainteaza greu din stomac practic imposibil dar nu si invers dinspre anal inspre intestinul gros. Analiza speciala arata ca o astfel de sarma nu putea inainta decat in urma unui joc erotic sexual extrem de tip sado-maso sau unui joc sexual avansat fetisist de tip cuckold. Astfel dat un barbat are organul impaketat intr-un cos metalic inchis ermetic. Probabil ca femela adormind s-a simtit escitata, s-a incercat penetrarea ea fiind practic imposibila s-a reusit oarecum penetrarea anala iar in acea durere si o desprindere metalica din cosul de castitate a masculului speta acea sarma. Concluzii :desprinderea fiind mascata intre durere si placere, femela in cauza, nu a mai simtit ca si un corp metalic a penetrat-o. Odata actul sexual implinit, capatul de sarma a inaintat, femela a simtit ceva dar a neglijat din cauza actului fetisist in sine care se reda din durere pt durere la placere. Apoi s-a acomodat timp ce sarma a tot inaintat ca un supozitor pana ce i-a dat in cauza dureri de colice, semn ca nu mai inainta si se deteriora sau incomoda intestinal. Dupa analizele medicale sarma a fost radiografiata si scoasa. Practic sansele ca o sarma rigida de zinc mai mare de 1 cm e nula sa ajunga prin gura unei femele in intestin… fara a produce ulceratii grave, perforatii, nu si prin practicarea sexului anal. Poza a fost prelucrata compiuterizat. Multumiri.

  2. Alte posibilitati: aliaj zinc aluminiu, aluminiu, staniol. Masturbare cu un corp metalic. A0licator tampon gresit sau impropriu. Operatii adiacente vechi uitari chirurgicale alte erori ori trucaj. La alte erori apare si supozitorul nedesfacut sau prezervat ori contrafacut.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger