Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » PNL, bolnav cronic de anticipate

PNL, bolnav cronic de anticipate

Autor:

Liberalii o tin gaia-matu cu alegerile anticipate, asta desi PSD-ul demonstreaza de un an ca face tot ce vrea muschiu’ lui fara a se deranja sa tina cont de presedintele Iohannis si de Opozitie.

 

ludovic orban 1 PNL, bolnav cronic de anticipate

Liberalii traiesc intr-o lume in care PSD-ul se topeste iar PNL-ul se dolofaneste in timp ce sta pe coada si viseaza la anticipate

In douasprezece luni, pesedistii au schimbat trei guverne, chiar Klaus Iohannis ii avertizase, la investirea celui de-al doilea, ca nu mai este dispus sa le accepte un alt premier. A facut-o si inca pe repede-inainte, asta poate si pentru ca presedintele, galant cum il stim, nu a vrut sa o faca sa astepte dona Vasilica – primul nostru premier de sex feminin.

Desi e varza, Opozitia prohodeste sfarsitul PSD-ului

Capitularea prezidentiala nu-i impresioneaza insa pe liberalii obsedati mai nou de alegeri anticipate – varianta practic imposibila conform actualelor prevederi constitutionale. In plus, cu o Opozitie debila si fara alternative reale, se poate usor presupune ca tot PSD-ul ar castiga daca, prin absurd, ar putea fi organizate alegeri avant la lettre. Situatie confirmata de altfel si de sondaje, care arata clar ca, in pofida tuturor prostiilor comise, PSD-ul a pierdut doar 2 – 3 procente. Desi realitatea este clara pentru toata lumea cu scaun la cap (indiferent unde este asezat scaunul, pe stanga sau pe dreapta), liberalii par sa traiasca intr-o lume paralela. Una in care PSD ”se prabuseste” deoarece ”s-a produs o mutatie masiva in electoratul romanesc” (mutatie ”nesurprinsa inca de sondaje”), prin urmare ”teoretic, este posibil sa faci anticipate”. Cel mai surprinzator este faptul ca panseul ii apartine lui Ludovic Orban – un politician veteran care dadea pana acum semne ca se pricepe la politica. Nu, domnilor liberali, NU se pot organiza anticipate nici macar cu ordinul procuraturii, asta daca procurorii scapa cu pielea-ntreaga dupa modificarea legilor Justitiei. Iar PSD-ul NU va scadea in sondaje si nici la alegeri daca prezenta la vot nu creste. Iar prezenta la vot poate creste doar daca romanii vor vedea licarind la orizont o alternativa. Un PNL adunat, cu lideri convingatori si programe asumate, de exemplu. Un astfel de PNL ar putea, eventual, vorbi despre alegeri anticipate fara sa provoace rasul auditoriului.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!