AcasăNewsPNL anunta o sesizare penala pe numele sefei MAI si al prefectului...

PNL anunta o sesizare penala pe numele sefei MAI si al prefectului Capitalei

Ludovic Orban, tocat marunt de colegii sai liberali

A fost sedinta la PNL, la finele careia numarul 1 in cadrul formatiunii liberale a anuntat ce pas au in gand sa faca, urmare a incidentelor violente de la mitingul de vineri seara, din Piata Victoriei.

„Vom depune o sesizare la PICCJ, o sesizare penala care ii vizeaza, in principal, pe Carmen Dan, pe prefectul Capitalei si pe alti actori politici sau guvernamentali despre care vom avea informatii, pana la momentul depunerii sesizarii, ca au fost implicati in lantul decizional care a dus la reprimarea brutala a manifestatiei”, a mentionat luni dupa-amiaza Ludovic Orban.

Anuntul vine la cateva ore dupa ce Dacian Ciolos facea publica intentia Platformei Romania 100, „impreuna cu alte organizatii civice”, de a depune „un denunt penal, in care mentionam foarte clar responsabilii din punctul nostru de vedere pentru ceea ce s-a intamplat acolo si venim cu argumente pentru asta. Din punctul nostru de vedere, responsabilii (…) administrativ sunt in mod foarte clar ministrul de Interne, seful Jandarmeriei, prefectul Bucurestiului, care a dat ordin de interventie acolo”.

198 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger