Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » PNL anunta o sesizare penala pe numele sefei MAI si al prefectului Capitalei

PNL anunta o sesizare penala pe numele sefei MAI si al prefectului Capitalei

Autor:

A fost sedinta la PNL, la finele careia numarul 1 in cadrul formatiunii liberale a anuntat ce pas au in gand sa faca, urmare a incidentelor violente de la mitingul de vineri seara, din Piata Victoriei.

 

LUDOVIC ORBAN FANE 120 690x500 PNL anunta o sesizare penala pe numele sefei MAI si al prefectului Capitalei“Vom depune o sesizare la PICCJ, o sesizare penala care ii vizeaza, in principal, pe Carmen Dan, pe prefectul Capitalei si pe alti actori politici sau guvernamentali despre care vom avea informatii, pana la momentul depunerii sesizarii, ca au fost implicati in lantul decizional care a dus la reprimarea brutala a manifestatiei”, a mentionat luni dupa-amiaza Ludovic Orban.

Anuntul vine la cateva ore dupa ce Dacian Ciolos facea publica intentia Platformei Romania 100, “impreuna cu alte organizatii civice”, de a depune “un denunt penal, in care mentionam foarte clar responsabilii din punctul nostru de vedere pentru ceea ce s-a intamplat acolo si venim cu argumente pentru asta. Din punctul nostru de vedere, responsabilii (…) administrativ sunt in mod foarte clar ministrul de Interne, seful Jandarmeriei, prefectul Bucurestiului, care a dat ordin de interventie acolo”.


1 Comentariu la PNL anunta o sesizare penala pe numele sefei MAI si al prefectului Capitalei

  1. Ilie

    11 Martie 2018
    Ludovic Orban – „Ieșiți cu parul și dați în psd-iști”
    Cine se autosesizează ???


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!