AcasăNewsPNL anunta motiune impotriva lui Toader

PNL anunta motiune impotriva lui Toader

Zilele urmatoare, PNL va depune motiunea simpla care il vizeaza pe Tudorel Toader, ministrul Justitiei, din cate a subliniat, luni, liderul grupului deputatilor liberali.

„Este ministrul care a facut un rau enorm Romaniei atat in ceea ce priveste functionarea sistemul judiciar, cat si ceea ce priveste imaginea Romaniei in strainatate. Tudorel Toader a actionat ca un luptator impotriva intereselor Romaniei in plan extern”, considera Raluca Turcan.

Mai mult, liberala a invocat faptul ca Toader ” este si ministrul care a facut cel mai putin din ceea ce si-a asumat in programul de guvernare”, sustinand faptul oficialul guvernamental ca nu a suplimentat personalul de probatiune si nu a introdus bratarile electronice. Totodata, Turcan a adus in discutie si lipsa investitiilor in penitenciare.

author avatar
Cristina Stefan
129 afisari

2 COMENTARII

  1. Daca nu ar fi existat un profesionist asa de pregatit profesional dpdv al stiintelor juridice si nu numai,precum TT,ar fi trebuit inventat.Asa si cu tiitoarea,fosta,a lui cap de mort,imbolnavit subit ca sa-i ia locul mercenarul multiagent international,daca nu ar fi existat trebuia fabricata de japonezi sau altii mai buni prin producerea unei copii cu proprietati mai pune in ceea ce priveste calitatile de masaj oral cu multiple finalizari.I se citeste pe fata si mai ales pe buzele insuficient umflate pentru deservirea ideala.

  2. hai potoliti-va este singurul ministru de justitie care a incercat sa faca putina curatenie inJustia asta corupta, este mai hoata decat aia pe care ii ancheteaza. linistiti-va nu produceti nedreptati ca oameni nu va vor vota.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger