AcasăNewsPNL a votat noii ministri

PNL a votat noii ministri

Crin Antonescu a dat o adevarata lovitura de imagine

PNL a votat vineri noii ministri: Klaus Iohannis, Eugen Nicolaescu, Cristian Busoi si Teodor Atanasiu.

PNL a votat noii ministri, doriti de Crin Antonescu. Acestia sunt: Klaus Iohannis, Eugen Nicolaescu, Cristian Busoi si Teodor Atanasiu. Potrivit televiziunilor de stiri acestia au fost votati cu o majoritate covarsitoare de catre Delegatia Permanenta a PNL.

Klaus Iohannis, noul ministru de Interne si vicepremier, a primit 72 de voturi pentru si doua impotriva. Eugen Nicolaescu este noul ministru de Finante, cu 71 voturi pentru si unul impotriva. In aceeasi situatie este si Cristian Busoi, ministrul Sanatatii, 71 voturi pentru si unul impotriva. Andrei Gerea, ministrul Economiei a demisionat, iar in locul sau este Teodor Atanasiu, Ministrul Economiei.

„O sa spun ce asteptam de la fiecare. Asteptam ca impreuna sa dam Romaniei un guvern si o guvernare mai puternica si mai eficienta. De la Iohannis astept mai multa ordine in Guvern si in tara, dar si o reprezentare puternica a pozitiilor liberale in interiorul acestui guvern. Astept o colaborare si un dialog cu premierul. De la Eugen Nicolaescu asteptam sa dovedeasca aceeasi claritate, acelasi curaj si tenacitate in realizarea unor proiecte. Asteptam masuri eficiente pentru a simplifica masurile pentru cei care-si platesc taxele, pentru diminuarea birocratiei. De la domnul Atanasiu astepta sa atace marile probleme ce tin de privatizari, de industrializarea Romaniei. Astept solutii la marile proiecte economice, cum e Rosia Montana. De la domnul Busoi astept sa dea pacientilor si contribuabililor sentimentul ca sunt niste cetateni deplini ai Europei”, a spus liderul PNL.

author avatar
Andra Nesu
245 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger