AcasăNewsPNL a trimis Romania in gura lupului

PNL a trimis Romania in gura lupului

PNL si pesedistul Titus Corlatean au spalat rufele noastre murdare in vazul APCE

Comisia de Monitorizare a Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei a aprobat cererea PNL de sesizare a Comisiei de la Venetia in vederea exprimarii unui punct de vedere cu privire la modificarile aduse Legilor Justitiei. Gratie pesedistului Titus Corlatean insa, instantele europene la usa carora au batut liberalii vor ”aruca o privire atenta” si asupra abuzurile comise in ultimii ani in sistemul nostru judiciar.

<a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpnl title=PNL data wpil keyword link=linked>PNL<a> si pesedistul Titus Corlatean au spalat rufele noastre murdare in vazul APCE

Fara doar si poate, majoritatea pesedisto-aldista a sarit calul in cazul unora dintre modificarile aduse legilor Justitiei, dar asta nu poate sterge abuzurile comise atat in cazul unor anchete si procese. Pana acum, partenerii europeni au auzit despre modificari. Titus Corlatean (care este si membru al Comisiei de Monitorizare a APCE) a umplut insa golurile prezentand colegilor sai din APCE ”mai detaliat si mai nuantat” si derapajele din sistemul nostru judiciar, in momentul in care s-a discutat sesizarea PNL-ului. ”Au fost elemente care i-au socat pe membrii Comisiei de Monitorizare si pe reprezentantii institutiilor europene ale Consiliului Europei, si Comisia de la Venetia a fost prezenta, si cei de la GRECO au fost prezenti. Sesizarea Comisiei de la Venetia  pe legile justitiei va antrena si o privire atenta asupra abuzurilor comise si asupra modului in care legislatia corecteaza aceste abuzuri”, a sustinut Corlatean ulterior. Daca are dreptate, Romania urmeaza sa primeasca doua bobarnace: unul pentru derapajele legislative ale puterii PSD-ALDE si celalalt pentru abuzurile la care s-au dedat unii magistrati de-ai nostri, procurori si judecatori. Si chiar daca vinovatiile sunt pe persoana fizica de fapt (legile sunt modificate in sensul dorit de lideri iar neregulile in Justitie au autorii concreti), punem pariu ca tot Romania si-o va lua pe cocoasa, nu politicienii si magistratii vinovati.

author avatar
Simona Badulescu
349 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger