AcasăNewsPNL a depus motiune impotriva ministrului Muncii

PNL a depus motiune impotriva ministrului Muncii

Reprezentantii Partidului National Liberal au anuntat, marti, ca au depus in plenul Camerei motiunea simpla indreptata impotriva sefei de la Ministerul Muncii.

Demersul initiat de deputatii PNL a fost intitulat „„Lia Olguta Vasilescu – Ministrul Minciunii si al Injustitiei Sociale”” si vizeaza in primul rand efectele aplicarii Legii salarizarii unitare. „Romanii au salarii mai mici sau, mai mult decat atat, trebuie sa aduca bani de acasa la sfarsitul unei luni de munca. Luni de zile ati mintit ca salariile nu vor scadea, ci vor creste, iar de aici inainte nimeni nu mai are incredere in dumneavoastra si in Guvernul din care faceti parte! Ati fost demascata de propria incompetenta si ati continuat cu sfidarea populatiei!”, mentioneaza liberalii in textul motiunii.

Semnatarii demersului nu au uitat nici de pensii. „Doamna ministru, daca veti face cresterea pensiilor asa cum ati facut si cresterea salariilor atunci ne bucuram ca nu v-ati tinut de promisiune! La recalcularea pensiilor acestia s-ar putea trezi cu venituri mai mici!!”, subliniaza liberalii.

Drept urmare a celor constatate, initiatorii motiunii considera ca ministrul Muncii ar trebui sa plece din functie. „Se impune demiterea doamnei Lia Olguta Vasilescu avand in vedere incompetenta crasa de care a dat dovada in exercitarea mandatului de ministru, Romania fiind un caz unic in lume in care un salariat in loc sa primeasca salariu pentru munca prestata este dator angajatorului!”, sustin initiatorii motiunii simple.

Textul motiunii poate fi citit integral AICI.

sursa foto: Facebook

112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger