AcasăNewsPMP-ul lui Basescu este de vanzare

PMP-ul lui Basescu este de vanzare

Fostul președinte este maestru în călcatul pe cadavre

Cum recunostinta e o floare rara, Traian Basescu nu mai da nici macar o ceapa degerata pe partidul care l-a transportat in Parlament. Lasat balta, PMP este acum pe punctul de a-si pune mainile pe piept, ca orice mort plin de cuviinta. 

Fostul<br >presedinte<br >este maestru<br >în călcatul<br >pe cadavre

Daca tot a reusit sa forteze intrarea in Parlament, Basescu si PMP trebuiau sa puna osul la munca: sa consolideze filialele, sa atraga adepti si sa promoveze mediatic partidul cat mai agresiv. Basescu s-a dedicat in schimb trup si suflet propriei promovari ca doar de, un fost presedinte nu poate fi interesat decat de problematicile  de anvergura mondiala, continentala, regionala sau macar nationala in cel mai rau caz.

Taxiul care l-a dus la Parlament

”Rahaturile” gen consolidarea unui partid nou nu mai sunt de nasul lui odata incheiata campania electorala in care alerga ca un apucat, sub flamura PMP, dupa voturile necesare obtinerii mandatului mult visat. Si mai rau este ca Basescu l-a lasat in locul sau pe mult prea arogantul Robert Turcescu, care a reusit sa-si ostilizeze colegii de partid in timp record. Rezultatul: sub privirea atintita de Basescu doar spre cele mai inalte culmi politice, pemepistii care vor sa ramana in politica se pregatesc sa o taie care spre PSD, care spre PNL.  Si mai exact, daca nu demult se mai vorbea despre venirea unora sau altora in PMP, astazi se spune ca filialele populare mai acatarii isi negociaza, la nivel de lideri locali, trecerea la alte formatiuni. Unele lipsite de narcisisti tip Turcescu si de ”semizei” doborati de pe soclu – genul Basescu.  Altfel spus, pemepistii lasati de capul lor s-au scos singuri la vanzare dupa ce au constatat ca adulatul lor Basescu le-a dat teapa si, in loc sa le ofere viitorul politic roz-bombon promis, a folosit partidul pe post de taxi comandat doar ca sa-l duca pe el la Parlament.

Si Turcescu ar putea da coltu’. Din PMP

Scandalul izbucnit intre Robert Turcescu si consilierii PMP din CGMB, dupa ce acestia din urma au fost de acord cu infiintarea celor 19 societati comerciale propuse de Gabriela Firea, ar putea duce la plecarea din partid a fostului realizator TV. Dupa ce Turcescu i-a acuzat pe consilierii PMP de complicitate cu PSD/Firea, purtatorul de cuvant al PMP, Magda Bistriceanu, i-a reprosat lui Turcescu ca nu a facut nicio branza la alegerile locale (cand s-a batut direct cu Firea) iar dupa aceea nici nu a ramas consilier municipal la Bucuresti ci ”a fugit la Constanta pe un loc eligibil”. Acuzatiile nu i-au cazut bine lui Turcescu din moment ce, intrebat de un internaut de ce nu pleaca din PMP, acesta nu a negat posibilitatea ci a dat un raspuns promitator pentru pemepistii care abia asteapta sa scape de el: ”Rabdare”.

author avatar
Simona Badulescu
841 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger