AcasăNewsPMP isi face campanie cu teste de sarcina

PMP isi face campanie cu teste de sarcina

Imaginatia candidatilor a luat-o razna: incearca sa-i mituiasca pe pensionarii de ambele sexe cu teste de sarcina

Imaginatia candidatilor nu are limite atunci cand este vorba de pomeni electorale. Noutatea absoluta in domeniu a adus-o in acest an PMP Arges, care a omenit electoratul cu teste de sarcina.

Imaginatia candidatilor a luat-o razna

Pomenile electorale au insotit ca un fir rosu toate campaniile postdecembriste, romanii dandu-se in vant dupa pungile cu ulei, zahar, faina, peste, pui etc. Local, candidati cu mai multa dare de mana au impartit chiar purcei vii, iar ”intelectualii” au mizat totul pe organizarea unor concerte sau mini-baluri. Cum legea s-a inasprit si mita clasica a fost pusa la index, candidatii din acest an au fost nevoiti sa-si stoarca creierii (ceea ce nu e rau, ca exercitiu) si sa gaseasca formule inedite de cadorisire a electoratului. Furori in domeniu face PMP-ista Alina Fratica, care candideaza sub sloganul ”Lupt pentru drepturile femeilor!” si a gasit de cuviinta sa-i omeneasca pe argeseni cu 5.000 de teste de sarcina! Fara a se intelege prea bine nici legatura dintre teste si slogan (dreptul femeilor de ramane insarcinate si de a naste nu este contestat de nimeni), culmea este ca testele sunt impartite de-a valma femeilor si barbatilor. Femei si barbati care, pe deasupra, sunt in marea lor majoritate pensionari, ceea ce inseamna ca testele sunt complet inutile, indiferent de sexul destinatarilor sau de sperantele nutrite de doamna Fratica in privinta votului din 11 decembrie.

author avatar
Simona Badulescu
664 afisari

1 COMENTARIU

  1. PMP ar fi mai bine sa faca teste pentru creer si sa inceapa cu Basescu. Nu stiu ce sa faca acest partid construit pe minciunile lui Basescu. Domnilor de la PMP credeti ca roamni au uitat pe cien aveti in frunte acela care a distrus , destabilizatt si furat Romania 10 ani cu gasaca lui care a impartit-o acum intre PMP si PNL ? Nu fiti siguri ca nu a uitat si va va rasplati stiti dvs. cum 1%.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger