AcasăNewsPMP ii solicita lui Ponta demiterea sefului Jandarmeriei Romane

PMP ii solicita lui Ponta demiterea sefului Jandarmeriei Romane

Partidul Miscarea Populara (PMP) ii cere premierului Victor Ponta demiterea urgenta a sefului Jandarmeriei Romane, generalul Mircea Olaru, ca urmare a „modului inadmisibil in care a gestionat mitingul organizat ieri de Antena 3, in zona Palatului Cotroceni”.

„Lipsa de reactie a Jandarmeriei Romane demonstreaza ca aceasta institutie nu isi indeplineste atributiile principale de mentinere a ordinii publice, ba dimpotriva protejeaza diferite forme de violenta publica ce pot degenera in anarhie”, precizeaza PMP intr-un comunicat de presa.

De asemenea, PMP sustine ca manifestarea a fost neautorizata si s-a finalizat cu agresiuni la adresa unor jurnalisti si a unor oameni care se plimbau pasnic in zona Palatului Cotroceni.

„In multe alte cazuri, Jandarmeria a intervenit in forta impotriva unor oameni pasnici, care erau ingrijorati cu adevarat de soarta lor. Amintim doar protestul de la Pungesti care a fost reprimat in forta, iar jandarmii au fost sustinuti public de catre premierul Victor Ponta. Constatam ca actiunea Jandarmeriei este la cheremul unor dispozitii politice”, se mai afirma in comunicat.

author avatar
Alina Costache
211 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger