Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » PMP a mers la consultari cu trei propuneri. Una vizeaza eliminarea pensiilor speciale

PMP a mers la consultari cu trei propuneri. Una vizeaza eliminarea pensiilor speciale

Autor:

Delegatia Partidului Miscarea Popualara a raspuns invitatiei venite de la presedintele Iohannis, de a merge la consultari pe tema Justitiei.

 

small consultari cu partidele  pmp 11 04 2019 1 PMP a mers la consultari cu trei propuneri. Una vizeaza eliminarea pensiilor specialeCei cinci PMP-isti, in frunte cu liderul formatiunii, au ales sa se prezinte la Cotroceni cu o sugestie. In speta cu trei propuneri, din care spera ca presedintele sa aleaga una, pentru a o adauga intrebarii pe care o va formula pentru a fi trecuta pe buletinele de la consultarea populara legata de justitie, din 26 mai. Mai precis, din cate a anuntat Eugen Tomac dupa discutiile cu Klaus Iohannis, PMP-ul si-a dorit “ca presedintele sa analizeze daca doreste sa mai introduca o intrebare suplimentara din trei domenii, teme pe care noi le-am propus”.

Una dintre aceste teme vizeaza reducerea numarului de parlamentari la 300, mai exact 100 de senatori si restul deputati. O alta, eliminarea pensiilor speciale. “Si sunt convins ca romanii vor sa-l lase pe Ciorbea si altii fara pensia  speciala”, a mentionat Tomac. Nu in ultimul rand, o alta tema vizeaza revenirea la alegerea primarilor in doua tururi.

sursa foto: presidency.ro


2 comentarii to PMP a mers la consultari cu trei propuneri. Una vizeaza eliminarea pensiilor speciale

 1. Anonymous

  Ce propuneri poate avea un partid duoa chipul si asemanatea lui Basescu , cel care din liceu a fost colaborator al securitati , apoi si – a continuat ,,activitatea ” ca si comandant de vas cu probleme psihice de care se fereau toti. A culminat cu trimiterea lui de securitate ca sef al agentiei NAVROM unde a iesit in evidenta dandu- si foc la propriul vas pentru a face rost de despagubiri. Johannis ar trebui sa plece urechea la popor si sa ne aduca macar la nivelul Albaniei unde a avut loc referendum pentru forma de stat: monarhie glorioasa sau republica pagunoasa lugubra cu miros pestilential puternic de comunism putrezit. Este dator ca cetatean roman care a avut parintii si bunicii trimisi la munca fortata in URSS.

 2. Cercel Virginel

  La astia la PMP s-au strans toti prostii. Turcescu nu e primul. Primul e chioru. Deci in 10 ani chioru nu a pomenit odata Basarabia acum e mereu pe buze. Iata ce spunea narodu-Unora le dăm averi, iar pe alţii îi considerăm criminali de război – şeful de stat şi prim-ministru.Doar pentru că unul a fost slugă la ruşi şi a lăsat ţara prin abdicare îl iertăm, de toate păcatele.

  ►În contextul împlinirii a 70 de ani hai să-i spunem de la celebra«Soldaţi români, vă ordon treceţi Prutul!…
  Pai nu puteai sa faci ceva atunci ma boule? TURNATORULE!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!