AcasăNewsPlumb declara ca e afectata de condamnarea sefului PSD: eu cred in nevinovatia...

Plumb declara ca e afectata de condamnarea sefului PSD: eu cred in nevinovatia lui Dragnea

Au curs reactiile de sustinere pentru Liviu Dragnea, din partea numelor cunoscute din PSD, dupa decizia Inaltei Curti in cazul liderului formatiunii. Cea mai recenta dintre ele vine din partea Rovanei Plumb.

Pana sa inceapa sedinta conducerii PSD-ului, convocata dupa decizia de joi a Inaltei Curti, prin care Liviu Dragnea a fost condamnat in prima instanta la trei ani si sase luni in dosarul „DGASPC Teleorman”, social-democrata aflata in fruntea Ministerului Fondurilor Europene a sustinut cu tarie faptul ca liderul formatiunii nu ar trebui sa renunte la cele doua functii pe care le detine: de presedinte al Camerei si de presedinte al Partidului Social Democrat.

„Eu sunt convinsa si cred cu tarie ca principiul prezumtiei de nevinovatie este cel care trebuie sa primeze. Pana la decizia finala, pana la hotararea judecatoreasca definitiva si irevocabila, Liviu Dragnea beneficiaza de prezumtia de nevinovatie. Sunt convinsa ca va veni o zi in care se va face dreptate. Eu cred in nevinovatia lui Liviu Dragnea”, a tinut sa mentioneze Rovana Plumb, vineri dupa-amiaza, inaintea Comitetului Executiv National al PSD.

Mai mult, Plumb nu a ascuns ca e afectata de situatia liderului social-democrat. „Da, sunt afectata pentru ca inainte de a detine orice fel de functie, inainte de a vorbi de responsabilitate sunt om si asa am fost educata”, a punctat ministrul.

author avatar
Cristina Stefan
167 afisari

2 COMENTARII

  1. sa aperi un om corect este frumos. bine, insa voi va aparati intre voi si cind sunteti anchetati. ce spui ,e bine/// e frumos???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger