AcasăNewsPloile nu se dau duse pana vineri! La munte va ninge din...

Ploile nu se dau duse pana vineri! La munte va ninge din nou

Sperati la vesti mai bune despre vreme? Din pacate, din cate anunta meterologii, cel putin pana vineri in jurul pranzului nici vorba sa dispara precipitatiile din peisaj, fie ca vorbim de ploi, de lapovita sau de ninsoare.

Concret, specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au anuntat in urma cu scurta vreme faptul ca, de joi de la ora 11 si pana vineri la aceeasi ora, sunt asteptate noi precipitatii – e drept, moderate cantitativ, dar si vant destul de puternic.

Se anunta ploi in intreaga tara, cu mentiunea ca precipitatii se vor semnala – temporar – in special in sudul, estul si centrul tarii. Mai mult, la munte va ninge din nou, specialistii asteptandu-se sa se depuna un strat nou de omat, ba mai mult, la inaltimi mari fiind posibil ca, joi indeosebi, vantul, care va sufla chiar si cu mai mult de 70 km/h, sa spulbere zapada.

De altfel, intensificarile vor fi resimtite si de catre locuitorii din vestul si estul tarii, doar ca in aceste zone meteorologii nu se asteapta sa apara rafale mai puternice de 50 km/h.

Specialistii anunta, totodata, faptul ca, pana in ultima zi a acestei saptamani cel putin, temperaturile vor fi mai scazute decat cele asteptate pentru acest interval.

author avatar
Cristina Stefan
182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger