AcasăNewsPLOIESTI SHOPPING CITY, cea mai mare destinatie de cumparaturi din judetul Prahova...

PLOIESTI SHOPPING CITY, cea mai mare destinatie de cumparaturi din judetul Prahova

New Europe Property Investments plc (“NEPI”) si Carrefour Property (“CFP”) sunt incantate sa anunte ca incepand cu luna Noiembrie 2012 locuitorii orasului Ploiesti si ai judetului Prahova vor sarbatori inaugurarea primului si celui mai mare mall regional din sudul Romaniei, PLOIESTI SHOPPING CITY.

Avand in vedere rezultatele excelente ale hypermarketului Carrefour din Ploiesti, similar atat din punctul de vedere al cifrei de afaceri, al profitabilitatii cat si al numarului de clienti cu unul dintre cele mai bune hipermarketuri din tara, Carrefour Baneasa, si anticipand nevoile clientilor sai fideli, Carrefour impreuna cu partenerul sau New Europe Property Investments, investesc in redezvoltarea galeriei comerciale existente in cel mai mare mall regional din sudul Romaniei.

Anca Damour, General Manager Carrefour Property Romania

Intr-un mediu economic relativ dificil si pe o piata fara evenimente majore, NEPI si Carrefour, bazandu-se pe istoria si rezultatele galeriei comerciale si ale hipermarketului, cu o investitie de aproximativ 65 MEur isi propun sa creeze o destinatie de cumparaturi, distractie si petrecere a timpului liber pentru persoanele din Ploiesti si din judetul Prahova.

Lucrarile de constructie au inceput in luna Decembrie 2011 si in luna Noiembrie 2012 ploiestenii si prahovenii vor avea un nou centru pentru petrecerea timpului liber alaturi de familie si prieteni. Cu o suprafata inchiriabila (“GLA”) de peste 55,000 mp si avand peste 100 de magazine, PLOIESTI SHOPPING CITY isi va intampina vizitatorii cu un mix excelent de marci internationale de moda, sport, incaltaminte, electrocasnice impreuna cu  o mare varietate de servicii precum si cea mai mare zona de petrecere a timpului liber din Sudul Romaniei, in afara Bucurestiului. Prezenti pentru prima data in Ploiesti si  judetul Prahova, retaileri de renume mondial precum Zara, H&M, Massimo Dutti, Pull and Bear, Bershka, Oysho, Stradivarius, Orsay, Office Shoes, Benvenuti, Lee Cooper, Reserved, Intersport, Sephora, Otter, retailerul de electrocasnice Altex si multi altii, au demonstrat increderea lor in Ploiesti Shopping City alaturandu-se acestui proiect, care in acest moment are o rata a comercializarii de peste 70%. Pana la sfarsitul lunii iunie, conform planningului, proiectul va avea o rata de comercializare de peste 90%. O alta surpriza mult asteptata pe care PLOIESTI SHOPPING CITY o va aduce judetului Prahova este deschiderea celui mai mare cinema din afara Bucurestiului, cu 12 ecrane operate de cel mai activ jucator din domeniu: Cinema City. Acesta, impreuna cu restaurantele cu specific international (german, italian, chinezesc, libanez, oriental, dar si romanesc), cu cafenelele, cu zonele de joaca pentru copii, cu sala de bowling si billiard si cu cazinoul, vor forma cea mai complexa si atractiva zona de petrecere a timpului liber din regiune. Locuitorii orasului Ploiesti si ai zonelor limitrofe vor alege PLOIESTI SHOPPING CITY ca destinatia lor preferata de cumparaturi si petrecere a timpului liber, datorita mixului excelent de retaileri si prezentei hipermarketului Carrefour ca ancora principala – Carrefour: „retailerul preferat al romanilor”, de 11 ani incoace, inca din 2001, de la intrarea sa pe piata – iar ultimul studiu care confirma acest lucru este realizat in noiembrie 2011, de catre 360insights, o companie prestigioasa de research. In plus, locatia este foarte accesibila, fiind situata pe cea mai circulata artera din Romania (DN1) si ofera activitati diverse de petrecere a timpului liber.

“Ploiesti Shopping City va oferi clientilor sai o experienta unica de cumparaturi, combinata cu posiblitatea de a petrece un timp liber de calitate. Va oferi de asemenea noi oportunitati de locuri de munca si va creste standardul de viata pentru persoanele din regiune.

Ne straduim sa indeplinim si sa depasim asteptarile clientilor nostri si consideram ca acest centru comercial va oferi posibilitatea de a face cumparaturi, de a te relaxa si de a petrece timpul liber alaturi de familie si prieteni, totul intr-un singur loc“ a afirmat Tiberiu Smaranda, Retail Executive NEPI.

“Ploiesti Shopping City va fi cu siguranta ceva deosebit fata de tot ce exista pe piata centrelor comerciale din Romania! Am pus clientul in centrul preocuparilor noastre atat din perspectiva tenant mix-ului cat si a amenajarilor de calitate, astfel incat sa putem garanta petrecerea de o maniera cat mai agreabila a timpului liber, gasind tot ceea ce il intereseaza sub acelasi acoperis. Acesta este doar primul proiect de tip mall. Speram sa urmeze in curand si altele, noi uitandu-ne deja la noi potentiale locatii. Anul acesta nu vom mai deschide niciun mall ca acesta din Ploiesti, care vine in completarea hypermarketului deja existent, insa suntem in cautari”, a afirmat Anca Damour, General Manager Carrefour Property Romania.

Cine este NEPI

New Europe Property Investments plc este compania de holding a unui grup de firme infiintat pentru a investi in cladiri de birouri, centre comerciale si proprietati industriale, in principal in Romania, unde Grupul este activ inca de la infiintarea sa, in 2007.

Cine este CFP

Grupul Carrefour are o istorie de peste 40 ani si a ajuns unul dintre cele mai mari grupuri de distributie din lume. In prezent, ocupa locul 1 in Europa si locul 2 in topul celor mai mari retaileri la nivel mondial.

Carrefour Property reprezinta divizia imobiliara a Grupului Carrefour si se ocupa cu dezvoltarea, imbunatatirea si gestionarea proprietarilor comerciale din Europa ale Grupului, care insumeaza mai mult de 4 milioane m2 si peste 1.000 de unitati, cu active imobiliare evaluate la 11 miliarde euro. In Romania Carrefour Property gestioneaza 4 centre comerciale in orasele Brasov, Ploiesti si Bucuresti.

author avatar
eNational
1.986 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger