AcasăNewsPLM, cine naiba ti-a dat Bac-ul?

PLM, cine naiba ti-a dat Bac-ul?

Nici Liviu „Genunche” Pop nu stie ce-i poate rezerva propria minte: cine stie, daca greseala nu-i eroare si viitorul e-n prezent, poate noaptea este adevarata zi-lumina

Ministrul Liviu “Genunche” Pop, biped care gireaza educatia sub bagheta premierul Tudose reuseste, pe zi ce trece, sa ne arate ca mintea sa cuprinde mult mai multe lacune decat cea a unui elev de clasa a 9-a. Si este lipsit de rusine.

Nici Liviu Genunche Pop nu stie ce i poate rezerva propria minte cine stie daca greseala nu i eroare si viitorul e n prezent poate noaptea este adevarata zi lumina

Dupa ce demonstrezi ca, la 43 de ani, habar n-ai cand se folosesc trei de “i” la cuvantul “copii” si spui ca “genunche” e varianta corecta, ca sa nu mai vorbim despre demonstratia absurda  ca greseala nu e acelasi lucru cu eroarea, orice om care poseda un minim de bun simt si-ar fi luat calabalacul si ar fi parasit imediat fotoliul de ministru. Mai mult, el s-ar fi sihastrit ca macar sa nu mai auda cum face o natiune misto continuu de mintea sa.

Nesimtirea, ca o stanca

Da, dar Pop e lipsit de asa ceva, altfel spus e un munte de nesimtire. Si, ca sa dovedeasca din plin ca poseda aceasta calitate, ii da inainte cu niste gafe pentru care un elev de clasa a 9-a ar fi ramas vesnic corigent. Ultima tampenie a lansat-o in eter la demararea anului universitar pe care domnia sa l-a celebrat la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, o istorica institutie a invatamantului romanesc. Aici el a balbait ceva despre respectul pe care elevul, studentul, il datoreaza profesorului. In context, bietele urechi ale celor prezenti au fost nevoite sa auda urmatoarea aberatie: „Fiecare copil trebuie si merita sa aiba un viitor mai bun decat cel prezent”. Asa ceva? Noi nu intelegem nu numai cum de il tolereaza Tudose, stiind ca face din plin de cacat Guvernul, si nici cu ce se preocupa Liviu Dragnea cand un membru si demnitar PSD indica partidul ca fiind o nesecata rezerva de analfabeti functional.

Cum o fi trecut clasa?

Mai tineti minte ce tsunami s-a nascut in afacerea plagiatelor, ce agitatie, ce freamat? Doctori cu patalamale grele au fost dezvaluiti cum ca au plagiat cu brio. Urmari: s-au retras doctorate, s-au inventat comisii de evaluare, s-au indicat coordonatori vinovati de inchisul ochilor si s-a pornit o buna si corecta vanatoare a profesorilor spagari. Era firesc, cum sa fii doctor, ciordind din lucrarile altora? Acum valul a trecut, dar, enumerand prostiile pe care acest personaj absolut jenant numit Liviu Pop, credem ca trebuie sa aflam cum a trecut acesta, nu de facultate, ci de bacalaureat.  Cineva, o comisie de profesori a dat acestei minti dreptul de a absolvi un liceu. Fie el si de calfe. Acest gest este o insulta nu numai pentru inteligenta noastra, ci si pentru cei care au absolvit un liceu. Bietii oameni sunt pusi pe picior de egalitate cu “Genunche”, ceva strigator la cer. Asadar, daca atata tevatura s-a facut in cazul plagiatelor, nu e timpul sa aflam cine l-a promovat pe Pop? Acel om ne-a facut un rau inimaginabil trecand cu vederea haurile din mintea cea prea odihnita a lui Pop. Si ar trebui sa plateasca pentru asta. Din greu.

author avatar
Catalin Dumitrescu
1.197 afisari

2 COMENTARII

  1. PLM este expresia clara, pura si de netagaduit, a neobolsevismului implemenmtat in tara noastra de catre agentul I.Iliescu dupa 1989!

  2. cel putin asta va pune la respect si va ia banii editurilor care fura statul cu 500 mil euro anual , editand prostii de manuale.Bravo lui…voi dati in el ca nu ati cazut la pace…si asta va edita manuale la imprimeria statului…Excelsior…!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger