AcasăNewsPlimbari gratuite cu vaporasul pe Lacul Herastrau, de Florii

Plimbari gratuite cu vaporasul pe Lacul Herastrau, de Florii

(foto: ro.wikipedia.org)

Chiar daca vremea nu e foarte frumoasa, cei care doresc sa iasa din casa in aceasta duminica pot merge in Herastrau, pentru a se plimba cu vaporasul. In aceasta zi de sarbatoare, plimbarile sunt gratuite!

(foto: ro.wikipedia.org)

Copii, tineri, parinti si bunici vreti sa iesiti la aer? Desi soarele e destul de zgarcit la vedere in aceasta duminica, cei care se incumeta sa iasa la plimbare pot alege ca destinatie Parcul Herastrau. Municipalitatea anunta ca in Duminica Floriilor, plimbarile cu vaporasul sunt gratuite.

Aveti la dispozitie mai multe ambarcatiuni – Bucur, Baneasa, Otopeni, Dambovita si Aurora – de la bordul carora puteti sa admirati, vreme de cateva minute, cat dureaza turul, decorul natural din parcul Herastrau. Plecarile se fac de la Debarcaderul Central.

Cei care au si mai mult spirit de aventura pot inchiria barci cu rame sau hidrobiciclete cu doua locuri, la pretul de 5 lei/ora, sau hidrobiciclete cu patru locuri, la pretul de 15 lei/ora, potrivit unui comunicat al Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti.

De asemenea, bucurestenii se vor plimba gratuit cu vaporasul pe Lacul Herastrau si de Pasti, in zilele de 15 si 16 aprilie.

298 afisari

4 COMENTARII

  1. Poate imi fac curaj si voi ajunge si eu in Herastrau. Pacat ca nu este vremea mai frumoasa.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger