AcasăNewsPlesoianu chiar crede ca Trump a auzit de Piata Victoriei!

Plesoianu chiar crede ca Trump a auzit de Piata Victoriei!

Plesoianu chiar crede ca Trump a auzit de Piata Victoriei!

Liviu Plesoianu a drcis ca a venit timpul sa aiba o bogata corespondenta cu presedintele american Donald Trump. Pe care Plesoianu promite sa-l tina la curent cu ”personajele din Romania care injura copios”.

In timp ce unii se cred Napoleon, Liviu Plesoianu isi imagineaza ca a ajuns sa corespondeze direct si personal cu Trump

Liviu Plesoianu este o prospatura politica adusa in Parlament de PSD. Daca despre activitatea legislativa a noii sperante nu se stie mare lucru, Plesoianu se chinuie in schimb sa fie tot timpul in atentia mass-media cu ajutorul unor demersuri de-a dreptul nastrusnice. In aceasta categorie se inscrie si corespondenta (unilaterala) inceputa cu Donald Trump. Despre care Liviu Plesoianu pare sa-si imagineze ca-l tin salele de ce se intampla in Romania, dincolo de livrarea la timp a banilor pe care ne-am angajat sa-i dam contra modernizarii armatei noastre cu armament second-hand made in USA. Convins ca Trump de abia asteapta sa ajunga seara acasa ca sa prinda Realitatea TV si sa vada cati oameni au mai iesit in Piata Victoriei, Plesoianu i-a scris presedintelui american o misiva in care ii spune ca protestele din Romania sunt organizate de cei care ”se declarau ingroziti” de victoria repurtata de Trump la alegerile din SUA. ”Te ingrozeste ce s-a intamplat la americani? Avem si noi Trump-ii nostri! Nu sta deoparte!”, este lozinca folosita de Plesoianu pentru ilustrarea teoriei si starnirea furiei presedintelui american contra fanilor #rezist. Culmea este ca deputatul pesedist se declara convins de eficienta puerilului sau gest, ba chiar anunta ca demersul este de lung-metraj.  ”Este o prima scrisoare. Vor urma altele mai ample legate de actiunile din Romania. Este un demers mult mai personal si mai eficient”, declara, serios de altfel, Plesoianu.

author avatar
Simona Badulescu
435 afisari

2 COMENTARII

  1. ROMANIA DUPA 1990 ESTE CONDUSA NU CONFORM CELOR MAI EVOLUATE TEHNICI DE MANAGEMENT CI DUPA INSTINCTE ANIMALICE, CU TOATE CA TURMELE DE ANIMALE ISI „ALEG” CONDUCATORII DE TURMA DIN RANDUL CELOR MAI VALOROASE EXEMPLARE PENTRU A LE FERI DE PRIMEJDII SI RISCURI, IN TIMP CE IN RO SOCIETATEA ESTE CONDUSA LA TOATE NIVELEL DE CEI MAI ORDINARI IDIOTI, SEMIDOCTI, IMOSTORI, MAFIOTI, BANDITI, TICALOSI, CIOCIOLINE SI TRADATORI.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger