AcasăNewsPlenul reunit a dat unda verde infiintarii Comisiei privind activitatea directorului SPP

Plenul reunit a dat unda verde infiintarii Comisiei privind activitatea directorului SPP

Se infiinteaza un for parlamentar din care vor face parte alesi de la PSD, PNL, dar si de la celelalte partide cu reprezentare in Legislativ, care vor verifica unele aspecte ce tin de activitatea actualului numar 1 in cadrul Serviciului de Paza si Protectie.

Totul dupa ce Senatul si Camera au dat, marti, aviz favorabil hotararii privind constituirea Comisiei parlamentare de ancheta „pentru verificarea activitatii Directorului Serviciului de Protectie si Paza, domnul Pahontu Lucian-Silvan si a modului in care este posibil ca acesta sa fi implicat institutia in activitati care exced cadrului legal de functionare”, in cadrul sedintei comune a celor doua Camere ale Parlamentului.

Dupa ce s-a dat votul pe marginea infiintarii acestei Comisii parlamentare – si s-a constatat ca au fost 225 „pentru” si 106 „impotriva”.

„Cu fiecare zi care trece vad tot mai multa temere, spaima, ca cineva va putea sa puna intrebari despre activitatea domnului director (al SPP-n.n.)”, a sustinut, in aceasta dupa-amiaza Liviu Dragnea.

163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger