AcasăNewsPleci în vacanță? Fii pregătit și pentru neprevăzut

Pleci în vacanță? Fii pregătit și pentru neprevăzut

Indiferent dacă te pregătești pentru o vacanță sau pentru o deplasare de afaceri în străinătate, o călătorie poate avea și un deznodământ mai puțin fericit. Pentru situațiile neplăcute, OMNIASIG îți pune le dispoziție asigurarea complexă de călătorie SAFE TRAVEL.

Este una dintre cele mai competitive și acoperitoare asigurări de călătorie de pe piață. Polița SAFE TRAVEL de la OMNIASIG îți oferă protecție atât prin asistență medicală în caz de accident sau îmbolnăvire, cât și prin despăgubiri pentru pierderile financiare suferite în cazul unor tranzacții frauduloase, dacă ți-ai pierdut cardul. De asemenea, asigurarea acoperă și eventuale pierderi sau cheltuieli suplimentare ca urmare a întreruperii călătoriei, precum și pierderea sau deteriorarea bagajelor sau a documentelor.

Polița de asigurare se adresează oricărei persoane, cu vârsta cuprinsă între 0 și 75 de ani, care călătorește în străinătate în scop turistic, pentru studii sau afaceri și acoperă călătorii în Europa sau pe alte continente.

Asigurarea se emite electronic, rapid și ușor, iar prețul este foarte accesibil și variază în funcție de planul de acoperire ales.

În cazul unui eveniment neplăcut, OMNIASIG oferă asistenţă permanentă. Clienții nu trebuie decât să sune la call center-ul menționat pe poliță, imediat după producerea incidentului și vor primi tot suportul necesar din partea experților OMNIASIG.

Fii responsabil! Protejează-ți vacanța.

www.omniasig.ro

author avatar
eNational
359 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger