Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Plecari din Guvern. Shhaideh si Plumb, primele declaratii dupa deciziile anuntate in CEx

Plecari din Guvern. Shhaideh si Plumb, primele declaratii dupa deciziile anuntate in CEx

Autor:

Social-democratele care au ales sa faca un pas in lateral din Cabinetul Tudose si si-au anuntat hotararile in cadrul CEx-ului incheiat in urma cu scurta vreme, dupa mai bine de cinci ore de discutii, au parasit sediul PSD din Kiseleff facand cateva precizari in fata presei.

 

dec 350x175 Plecari din Guvern. Shhaideh si Plumb, primele declaratii dupa deciziile anuntate in CExMultumindu-le membrilor CEx pentru sustinere, vicepremierul demisionar a spus ca si-a mentinut hotararea. “Eu mi-am pastrat decizia pe care am luat-o de ieri si mi-am sustinut-o”, a declarat Shhaideh, la plecarea de la PSD.

“Am luat o decizie, nu la cald, am cumpanit, si pentru ca sunt un om de partid (…0) acest program trebuie sa fie pus in aplicare (…) nu ma joc si sunt ferma cand iau o decizie (…) pana la urma demnitatea este ce ne ramane”, a subliniat si Rovana Plumb, care le-a multumit, la randul sau, colegilor care au sustinut-o.

O decizie similara luata de cele doua social-democrate din fruntea ministerelor Dezvoltarii si, respectiv, Fondurilor Europene, a luat si Mihai Cuc, ministrul Transporturilor.

sursa foto: b1.ro    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!