Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Plata obligatiilor fiscale in cont unic la Trezorerie, amanata pana in iulie

Plata obligatiilor fiscale in cont unic la Trezorerie, amanata pana in iulie

Autor:

In cadrul ultimei sedinte din acest an a Guvernului s-a dat unda verde amanarii, pana in vara lui 2018, a platii obligatiilor fiscale in cont unic la Trezorerie.

 

sedinta guvern 350x169 Plata obligatiilor fiscale in cont unic la Trezorerie, amanata pana in iulieConcret, Executivul a aprobat joi o Ordonanta de Urgenta prin care termenul de intrare in vigoare a masurii privind efectuarea platii obligatiilor fiscale administrate de organul fiscal central intr-un singur cont unic (care ar fi trebuit sa se aplice de la 1 ianuarie anul viitor) se amana cu 6 luni. Ceea ce inseamna ca ar urma sa se aplice de la 1 iulie 2018.

Este vorba despre plata in acelasi cont -unic – a contributiilor sociale, precum si a impozitului pe profit/venit/dividende, a impozitului pe veniturile microintreprinderilor sau impozitul specific unor activitati. “Astfel, pana la 1 iulie 2018, vor putea fi utilizate cele doua conturi unice valabile pana la 31 decembrie 2017”, au transmis reprezentantii Executivului, intr-un comunicat.


3 comentarii to Plata obligatiilor fiscale in cont unic la Trezorerie, amanata pana in iulie

  1. NEBUNII SI DEMENTII CONDUC

    Actuala putere POLITICA A STATULUI ESTE de kkt pt ca E VOTATA DOAR DE 28% DINTRE ALEGATORII CU DREPT DE VOT (senilii, debusolatii, betivii, semidocti). ASEMENEA POLITRUCI NULITATI UMANE(vezi multitudinea gunoaielor si reziduurilor umane din PARLAMENT, GUVERN SI ALTE INSTITUTII ALE STATULUI) NU POT DECIDE VIITORUL UNUI POPOR cu o populatie de aproape 20 milioane bine dotat cu ELITE SI DEMNITATI UMANE recunoscute pe plan mondial si european.

  2. ZORO

    ESTE O NECESITATE PRIMORDIALA RESTRUCTURAREA SI REORGANIZAREA INSTITUTIILOR, AUTORITATILOR, SI STRUCTURILOR STATULUI ATAT DIN MOTIVE OPERATIVE CAT SI AL OPTIMIZARII FOLOSIRII RESURSELOR , DAR ACEASTA TREBUIE FACUTA DE CATRE DECIDENTI CU DEMNITATE SI “ARHITECTI'” CREDIBILI, CAPABILI, RATIONALI SI LUCIZI cu reputatie de ELITE . ACTULA PUTERE POLITICA A STATULUI ROMAN ESTE TOTAL COMPROMISA SI PRIN FELUL CUM S-A DECIS INSTALAREA SA SI PRIN CEEA CE CONTINE (in majoritate nulitati si reziduuri umane). Margaret Thatcher intre 1979 -1990 a restructurat statul care era pe duca, fiind ajutata si de politicienii CU NOBLETE vesnica si nu de catre niste NAROZI. OPRITI MODIFICARILE LEGISLATIVE SI ADOPTAREA DE MASURI TAMPITE GUVERNAMENTALE SI PARLAMENTARE. NU AVETI PROGRAME DE DEZVOLTAREA TARII NICI INTR-UN DOMENIU. DE 28 DE ANI ROMANIA ESTE FURATA SI DISTRUSA CONTINUU. SUNTEM SINGURA TARA FARA RAZBOI INTERN(pe primul loc in lume) DIN CARE POPULATIA EMIGREAZA CONTINUU…. Sunt necesare ALEGERI ANTICIPATE PE BAZA DE COMPETENTA SI INTEGRITATE DIN RANDUL CETATENILOR CARE AU SPIRITUL DEZVOLTARII PUBLICE SI AL VOLUNTARIATULUI .

  3. Contra

    Bestia asta trebuie data afara!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!