AcasăNewsPlanurile pentru moneda unica mondiala au fost finalizate

Planurile pentru moneda unica mondiala au fost finalizate

Dallara, director IIF, vrea sa adune toti banii si sa-i transforme in „moneda unica”

Institutiile financiare mondiale sunt gata sa treaca la sistemul monetar global si cer instituirea acestuia, ca singura modalitate pentru iesirea din criza.

Dallara, director IIF, vrea sa adune toti banii si sa-i transforme in „moneda unica”

Doi analisti de la Deutsche Bank, Daniel Brebner si Xiao Fu, au ajuns la concluzia ca „aurul nu este deloc o solutie pentru garantarea valutei”.

Vaticanul cere o banca mondiala

Brebner si Fu sunt de parere ca a sosit momentul pentru o moneda unica, globala, care sa fie garantul tranzactiilor. Vaticanul a anuntat ca sprijina infiintarea unei banci mondiale. In schimb, doreste sa ia loc la masa puterii intr-o astfel de institutie. Cica o datoreaza enoriasilor! Incurcate sunt caile Domnului! Vaticanul considera ca Biblia ii acorda din start o superautoritate. Totusi, sa nu uitam ca aceasta criza este, conform analistilor oculti, rezultatul razboiului dintre iezuiti (dolar) si templieri (sustinatori ai euro, dar reprezentati cel mai bine de francul elvetian).

Nu scapam de FMI

Institutul International de Finante (IIF), format dintr-un grup de tehnocrati care reprezinta 420 de carteluri bancare, s-a alaturat „corului” care cere o moneda unica globala. „Instabilitatea monedelor nationale submineaza macroeconomia”, zice Charles Dallara, director IIF. La Conferinta ONU pentru Comert si Dezvoltare (UNCTAD), s-a avansat propunerea sa se treaca la un sistem monetar global, „pentru ca cel bazat pe dolar si euro nu rezolva crizele financiare”! Si s-a recomandat ca distribuirea noii valute catre bancile centrale sa se faca sub atenta supraveghere a FMI, Bancii Mondiale si ONU! Wow!

author avatar
Adina Mutar
1.187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger