AcasăNewsPlanul Elenei Udrea de dinainte de Paste. Cum vrea sa scape de...

Planul Elenei Udrea de dinainte de Paste. Cum vrea sa scape de arest!

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis, joi seara, sa o tina pe Elena Udrea in stare de arest preventiv.

Fostul ministru al Dezvoltarii este acuzat de comiterea mai multor infractiuni in dosarul „Gala Bute” si se afla in stare de arest preventiv de mai bine de o luna.

In ciuda loviturii primite, joi seara, de la magistratii ICCJ, Elena Udrea nu dezarmeaza. Ea isi doreste cu tot dinadinsul sa faca Pastele acasa astfel ca mai are un plan de a scapa de arest.

Ultimele informatii aparute arata ca Elena Udrea si-a mandatat deja avocatii sa faca o noua cerere de schimbare a arestului preventiv in arest la domiciliu.

Conform romaniatv.net, Marius Striblea este increzator in sansele de reusita ale acestui demers pentru ca „cererea va fi prezentata acum doar pentru doamna Udrea si este o alta discutie atunci cand vii cu un singur inculpat in fata instantei fata de atunci cand DNA prezinta un lot de inculpati, cu toate acuzatiile la comun, fara sa arate pe fiecare in parte pentru ce trebuie sa stea in arest preventiv”.

author avatar
Cristi Ionita
430 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger