Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Plangere penala dupa mitingul PSD de la Iasi

Plangere penala dupa mitingul PSD de la Iasi

Autor:

Fostul parlamentar Gelu Visan a anuntat, ieri, ca face plangere impotriva USR, dupa ce a vazut „imaginile dezgustatoare” de la Iasi, cu membri USR dand bani unor pensionari la un miting.

 

miting Plangere penala dupa mitingul PSD de la Iasi”Rebuturile! Am asteptat sa-mi treaca furia dupa ce am vazut imaginile dezgustatoare de la Iasi cu membri USR dand bani unor pensionari la un miting. In primul rand, sesizez Public Biroul Electoral Iasi, Biroul Electoral Central, Politia Iasi, Politia Romana Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi, Parchetul General cu incalcarea legilor”. Fostul parlamentar sustine ca imaginile publice demonstraza ca ” la mitingul organizat de PSD la Iasi, grupuri violente au incitat la ura, iar cetatenii au oferit bani si alte materiale interzise de lege, ceea ce constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoarea”. Mai mult, parlamentarul a facut si o sesizare la 112 unde a semnalat ce se intampla in mod real la miting. ”In acelasi timp, gestul celor de la USR imi aduce aminte de o discutie dezgustatoare despre care nu am vorbit niciodata, cu un fost Prim-Ministru, in functie la data aceea. Imaginile de la miting sunt de acelasi cinism ca ale individului ajuns prim-ministru, pline de o ura de tip neofascist, aceeasi ura impotriva pensionarilor . Indivizii astia nu sunt oameni, nici animale, sunt rebuturi ale unei societati pe care o credeam disparuta, dar care a renascut cu toata forta. Niste nemernici!” a concluzional Visan.


1 Comentariu la Plangere penala dupa mitingul PSD de la Iasi

  1. JUSTITIABILUL

    DIICOT sa ancheteze faptele comise, in public, de catre unii lideri PSD privind instigarea publicului la violenta existand astfel riscul declansarii unui razboi civil……

Leave a Reply

Your email address will not be published.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!