AcasăNewsPlaneta maimutelor politice

Planeta maimutelor politice

Traian Băsescu, Victor Ponta si Crin Antonescu, „maimutoi“ de serviciu

Dupa un sfert de secol de libertate si democratie, romanii au pensii medii mai mici de 200 de euro si salarii medii de aproximativ 400 de euro. Politicienii responsabili de atingerea acestor culmi de civilizatie si progres ne cer acum sa-i votam din nou, chiar daca singuri se caracterizeaza drept ”maimute odioase”, ”ticalosi egocentrici” si ”tradatori”.

Traian Băsescu, Victor Ponta si Crin Antonescu, „maimutoi“ de serviciu

In celebrul film ”Planeta maimutelor”, o expeditie umana revine pe Terra dupa cateva mii de ani si gaseste un Pamant condus si dominat de maimute. Asta dupa ce oamenii s-au autodistrus. Mult mai eficienti, politicienii postdecembristi au avut nevoie de doar 26 de ani pentru a pune pe butuci Romania. Salarii si pensii de mizerie, miliardari de hartie abonati la banul public, legislatie haotica, justitie la comanda, educatie facuta pe sponci, servicii medicale precare, birocratie sufocanta, impostura politica si coruptie cat incape – acesta este tabloul Romaniei la zi. O Romanie care se pregateste sa-si aleaga viitorul Parlament – elita societatii pentru urmatorii patru ani care va sa zica. Iar intre ce putem sa alegem ne spun chiar distinsii candidati. De exemplu, putem sa votam ”maimutele” din PNL si PSD. ”Cele doua partide au pe constiinta tot ce-a fost mai anti-democratic de la Revolutie incoace. Suspendarea din 2007 au facut-o impreuna, au pus temporar la Cotroceni cea mai odioasa maimuta, pe Crin Antonescu”, a decretat, hotarat precum ii este felul, Traian Basescu.

Cei alergici la maimutele liberale/pesediste ar putea pune stampila pe ”impostorii politici” care il urmeaza pe ”ticalosul egocentric si tradator” numit Traian Basescu. Sau cel putin asa ne asigura Victor Ponta ca stau lucrurile: ”Basescu este cel mai lipsit de caracter, onoare, patriotism dintre toti cei care au fost pana acum sefi ai Statului Roman – un ticalos egocentric si tradator! Modul lui Basescu de a face politica este acum urmat de hateri, postaci, impostori politici”. Iar cum campania de abia a inceput, la ce categorii, maimute sau tradatori de neam, combat  partidele mici (UDMR, ALDE, PMP, USR, PRU etc.) urmeaza fara indoiala sa aflam in zilele urmatoare.

Pe ”planeta” Romania orice idiot poate sa-si ia doctoratul

„Mama“ doctoratelor făcute pe puncte

Panseul ii apartine fostului presedinte Traian Basescu, care o acuza pe Ecaterina Andronescu (ministru al Educatiei in mai multe guverne) ca a pastorit, in numele PSD, fenomenul obtinerii doctoratelor pe banda rulanta. ”Haita mafiei din educatie, in frunte cu doamna Andronescu si in 2012 cu Guvernul Ponta, a aplicat nu mai putin de 108 modificari Legii Educatiei, in asa fel incat incompetenta sa ramana sa functioneze la gimnaziu, la colegiu, in universitati. Inainte, nu puteau sa se faca toti pesedistii doctori, ar fi trebuit sa aiba si ceva in cap ca sa poata ajunge doctori. Dar legea, asa cum a modificat-o doamna Andronescu, permite oricarui idiot sa devina doctor, scuzati-mi expresia dura”, acuza Basescu.

author avatar
Simona Badulescu
443 afisari

2 COMENTARII

  1. Ne extindem spre Hollywood! Sistem sigur de castig! Subiectul de film care iti aduce bani! Avem nevoie de oameni seriosi! Neobisnuit! Faci bani cu cel mai bun subiect de film! Bani online, spre Hollywood! Viitorul depinde de vointa ta! Avem un scop: Hollywood! Cel mai bun film produs la Hollywood! Un film unic! Castiga si tu bani! Solicita acum detalii la adresa de email: petrealinabeatris3@gmail.com

  2. Alooooo , Nationalu ….de ce-l alaturati pe Ponta acestor doua lichele vorbitoare(mult!)? Dl. Victor Ponta este un bun roman. Pentru cine faceti jocuri ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger