AcasăNewsPlan aprobat de Washington, cu sponsorizare qatareza: atac cu arme chimice in...

Plan aprobat de Washington, cu sponsorizare qatareza: atac cu arme chimice in Siria!

Un plan foarte bine ticluit, aprobat de Washington, cu sponsorizare „enorma” din Qatar, implica un atac cu arme chimice in Siria, ca sa se justifice o interventie decisiva din afara.

Qatarezii ar fi vrut rachete „ca ale lui Assad”

Emailuri incriminatoare dintre directorii companiei Britam Defence Limited, care are contracte in domeniul Apararii si petrolului, au fost interceptate, la 24 ianuarie, de hackeri din Malaezia.

„Trebuie sa livram rachete CW de care are si Assad”

Emailul dintre directorii companiei Britam

Directorul Britam Defence Limited, David Goulding, ii scria in noiembrie 2012,  fondatorului companiei, Philip Doughty: „Phil, avem o noua oferta. E despre Siria din nou. Qatarezii au propus o afacere atractiva si jur ca este cu aprobare de la Washington. Trebuie sa livram CW (arme chimice) in Homs, rachete de tip sovietic, din Libia, de tip similar cu cele din care are si Assad. Ne cer sa trimitem din personalul nostru ucrainean care vorbeste ruseste si sa facem si o inregistrare video. Sincer, nu mi se pare o idee buna, dar suma propusa este enorma. Ce spui?” . Toti liderii occidentali au declarat ca folosirea armelor chimice de catre armata lui Assad ar insemna „depasirea liniei rosii”, care obliga marile puteri sa intervina militar. Si qatarezii s-au gandit sa ofere aceasta „depasire”.

Ori Assad, ori rebelii

Cyber War News arata modul in care hackerii au intrat in posesia a 423 MB de informatii,  printre care si date personale ale angajatilor Britam, dintre care multi mercenari. Documentele sustrase au fost impartite in trei „zone de interes”: Siria, Iran, Irak. Teama ca Assad va da ordin sa fie folosite armele chimice a fost updatata intre timp, acum fiind incriminati rebelii islamisti, care ar fi atacat baza de la Al-Safira, unde se afla rachetele cu focoase chimice. Razboiul dezinformarii este in plin avant.

author avatar
Adina Mutar
580 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger