AcasăNewsPlaja descreieratilor

Plaja descreieratilor

Stim cu totii litoralul bulgaresc, cu noile sale resorturi pentru care ii invidiem. Ce nu prea stim este ca turistii englezi care calatoresc numai pentru distractie si bautura cat mai ieftina au luat cu asalt Sunny Beach.

Si asta o spune unul de-al lor. Un tanar englez, John Magilton, in varsta de 23, din Swansea, a lucrat timp de doua veri, in 2015 si 2016, ca promoter de club, in celebra statiune de pe malul Marii Negre. Nuditate in masa, batai publice si bautura in exces. Acesta este tabloul pe care l-a descris acest britanic in statiunea Sunny Beach, Bulgaria, dezvaluind obiceiurile salbatice cu care s-au obisnuit turistii. De altfel, acesta este si motivul pentru care tot mai multi englezi prefera sa-si petreaca verile in Bulgaria. „Am vazut oameni care au adormit in interiorul cluburilor si in locuri ciudate, precum si unii care si-au rupt sau luxat gleznele, sau chiar s-au taiat la picioare din cauza faptului ca umblau desculti pe strazile pline de slicle” , a povestit John.

„De asemenea, acolo poti dansa gol pe bar, astfel incat uneori oamenii, dezbracati complet, se prabusesc practic peste tine, asta fiind un fel de traditie a localului pnetru care am lucrat”, a mai povestit tanarul. Intr-adevar, sloganul clubului respective era afisat, mare,  chiar la intrare: ”singurul loc in care ai voie sa dansezi dezbracat este barul”. Anul trecut, 281.000 de britanici au vizitat Bulgaria, multi dintre ei mergand catre statiunile de la Marea Neagra. Aici o jumatate de litru de bere poate fi cumparat pentru mai putin de o lira, iar un cuplu poate lua masa,. cu o sticla de vin inclusa, pentru doar 20 de lire sterline. In replica, autoritatile bulgare consider ca, la mare, se face prea mult zgomot, asa ca un important festival international de DJ a fost anulat dupa ce guvernul a inceput un „razboi impotriva zgomotului”, care a vizat, de asemenea, mai multe cluburi de noapte care au fost perchezitionate.

author avatar
Catalin Dumitrescu
1.465 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger