AcasăNewsPixelul albastru revine in politica

Pixelul albastru revine in politica

Saptamana in care Mirel Palada a tabarat cu pumnii asupra unui senator USR s-a sfarsit apoteotic cu ”un pod de palma” dat de ministrul Nicolae Badalau peste falca unui deputat liberal.

Masculii Badalau si Palada (primul pesedist sadea iar al doilea un apropiat recunoscut al socialistilor bastinasi) au ales sa inchida cu pumnii gurile obraznice ale adversarilor politici. Adversari buni doar de gura (desi nu s-ar zice data fiind jalnica prestatie a Opozitiei) din moment ce amandoua victimele, useristul Mihai Gotiu si liberalul Marin Anton, s-au ales cu ceva vanatai constatate oficial si de IML. In paranteza fie spus, daca tot s-a dat liber la pumni in politica si data fiind subfinantarea cronica a Sanatatii, poate ca ar fi cazul ca IML sa profite de ocazie si sa castige un ban muncit majorand tarifele pentru politicieni. Daca insa nici legistii nu vor castiga ceva de pe urma acestor mardeli de inalt nivel, inseamna ca tot neamul romanesc este perdant cu asa podoabe politice ajunse in fruntea lui.

Modelul Basescu, din nou in trend

Odata informati ca politicieni ramasi cu botul umflat s-au dus ata la IML si intentioneaza sa-i tarasca in instanta, pesedistii au preluat modelul Basescu si au inceput sa despice pixelul albastru in patru. Pentru cei cu memoria scurta, amintim ca pixelii de aceasta culoare au fost aranjati si rearanjati pana ce privitorii/votantii ametiti nu au mai stiut daca scatoalca trasa de Traian Basescu unui pusti, in campania Aliantei DA din 2004, a fost palma, pumn sau branci semi-parintesc. Rezultatul analizelor celebrilor pixeli albastri din poza cu pricina s-a pierdut in negura noului mandat si romanii au ramas cu o mare durere de cap si cu Basescu presedinte. Plus cu o lunga dezbatere despre violenta, complet inutila in tara in care bataia este considerata ca fiind rupta din rai, mai ales cand este vorba despre copii si neveste. In zilele noastre, pesedistii se jura ca acuzatiile opozantilor caftiti n-au niciun temei si ca Badalau, de exemplu, a pastrat distanta reglementara de ”2-3 metri” de batutul Anton si deci nu a avut niciun ”contact fizic” cu acesta din urma – asa cum sustine sus si tare presedintele CJ Giurgiu Marian Mina, coleg de partid cu Badalau. In zilele urmatoare vom afla probabil si ca Badalau nici nu se afla in aceeasi localitate cu Anton, ci nuntea linistit intr-un judet vecin – fapt confirmat inclusiv de pesedistii din cealalta extremitate a tarii.

Circ cu bipezi, ca animalele au fost interzise in arena

Cum politica s-a primenit in ultimii ani tot cu romani macho, mai obisnuiti cu maidanul si cu repetentia decat cu invatatura si educatia, o bucata generoasa din raiul bataii a inceput sa fie impartita si pe scena politica. Cu pumnii si picioarele, asa cum procedau politicienii rasati de astazi in copilarie, pe maidanele unde au absolvit ei cei sapte ani de acasa. Prin urmare nu trebuie sa ne mire cu nimic rundele Palada – Gotiu si Badalau – Anton. Dimpotriva, ne putem astepta la pantofi aruncati in cap si la trante corp la corp in plen, asa cum se intampla de altfel si in alte parlamente. E drept ca nu in cele europene, dar nu ne vom incurca noi in astfel de amanunte atunci cand este vorba de modernizarea si reformarea clasei noastre politice. Cu badalai si palazi agresivi de-o parte si cu antoni si gotiui pasnici dar buni doar sa bata apa-n piua de cealalta, Romania s-a asigurat de un viitor luminos. Unul in care nu se stie daca vor mai fi bani pentru salarii, pensii, spitale, scoli, strazi etc., dar din care sigur nu va lipsi circul. Unul sordid, pe masura calitatii clasei noastre politice, dar circ in toata regula, cu bipezi din moment ce spectacolele cu animale proaspat au fost interzise.

author avatar
Simona Badulescu
763 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bani online la calculator, eficient si usor. Oferta limitata pentru cinci mii de persoane extrem de serioase. Castiguri de cel putin patru mii de dolari pe an. Oferim contract de rezolutie globala. Varsta minima 18 ani. Solicitati detalii mai multe la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger