AcasăNewsPisica SIPA moare in curtea Monicai Macovei

Pisica SIPA moare in curtea Monicai Macovei

Macovei va avea ocazia sa faca ceea ce ii place: sa vorbeasca. Cu procurorii despre SIPA

Comisia parlamentara speciala condusa de Viorel Salan, care a anchetat modul in care a fost desfiintat celebrul serviciu SIPA (fosta Directie Generala de Protectie si Anticoruptie din cadrul Ministerului Justitiei) si soarta dosarelor referitoare la vietile secrete ale magistratilor, spune ca Monica Macovei a incalcat legea atunci cand a raposat SIPA.

Macovei va avea ocazia sa faca ceea ce ii place sa vorbeasca Cu procurorii despre SIPA

Conform concluziilor trase de parlamentarii din Comisie, rezulta ca Monica Macovei – ministru al Justitiei la data desfiintarii SIPA – a ”pregatit din timp” operatiunea, respectiv ”a patruns” in spatiile DGPA (SIPA – n.r.) inca din ianuarie 2005, cu un an inaintea desfiintarii Directiei. Iar asta inseamna ca aceste spatii erau inca operative si nici nu se constituise arhiva. ”Arhiva se constituie abia in 2006, dupa emiterea HG 127/2006 „, a precizat, ieri, presedintele Comisiei parlamentare de ancheta, senatorul PSD Viorel Salan. Si mai exact, acesta da de inteles ca Monica Macovei a contribuit la ”pieptanarea” dosarelor SIPA anterior desfiintarii Serviciului si constituirii arhivei, fapta care incalca prevederile legale referitoare la accesul la informatiile clasificate. Cum Salan spune ca raportul final adoptat de Comisie contine ”concluzii destul de clare” iar Parlamentul are dreptul de a transmite raportul la Parchetul General, rezulta ca Monica Macovei are mari sanse sa dea cu subsemnatu’ in fata procurorilor pe tema SIPA. Pe tema dosarelor disparute sau ”chelite” de informatii legate de diversi magistrati, mai exact.

author avatar
Simona Badulescu
604 afisari

2 COMENTARII

  1. Doamna aceasta ,trebuie sa raspunda pentru ce a facut cu arhiva SIPA!….mai ales ca NU avea dreptul legal!….dar facand parte din camarila basista si-a permis!!!!….dovedindu-se,ca este omul nr.1 din tara ,al lui SOROS,sigur ,multe din acele date din dosare ,au ajuns la SOROS!….bai nene,ce-am ajuns ,sa NE vindem unui DUSMAN al tarii si chiar al legii si ordinii dintr-o tara,adept al haosului ,cum singur a declarat!!!!….unde or fi Serviciile Secrete loiale statului ,poporului?…..adica eu sa primesc niste euroi ,ca sa denigrez tara si poporul!!!….pe vremea dacilor l-i se taiau capul!…..hai fratilor sa revenim la NORMALITATE ,INTELEGERE ca NU mai avem mult de trait ,datorita varstei~!……..hai sa respectam legea de la mic la mare!…..su justitia sa fie justitie!…..

  2. Astept autosesizarea procuraturii militare pentru incalcare de consemn militar. Si pt cei ce au lasat inauntru si pt cei ce au sustras informatii secrete.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger