Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Piscina pentru corporatisti

Piscina pentru corporatisti

Autor:

Parcul de afaceri West Gate din vestul Capitalei, detinut de Genesis Property, construieste prima piscina exterioara cu pista de alergare si roller blading din Romania, amplasata intr-un complex de spatii de birouri, printr-o investitie de 1,5 milioane euro.

 

piscina pista Piscina pentru corporatistiIn vara anului 2018, angajatii companiilor chiriase vor avea acces la piscina si terasa in aer liber, intr-un spatiu de relaxare amenajat in interiorul parcului, pe o suprafata de 5.000 mp. “Atragerea si retinerea de talente in companii este o problema omniprezenta in Romania si una dintre sarcinile vitale pentru dezvoltarea sustenabila a oricarei afaceri.

Liviu Tudor Foto Principal 1024x767 Piscina pentru corporatisti

Apreciatul dezvoltator Liviu Tudor a implementat un proiect unic, orientat catre timpul liber al angajatilor

Din perpectiva noastra, putem actiona in sprijinul companiilor chiriase cu misiunea de a creste calitatea timpului petrecut in cadrul parcului si sporirea gradului de satisfactie a angajatilor chiriasilor nostri”, spune Liviu Tudor, presedintele si fondatorul companiei Genesis Property. Constructia piscinei presupune o investitie de 1,5 milioane de euro, aceasta fiind dotata cu o pista de alergare si roller blading, care aduce un plus de valoare spatiului. Aceasta formula este o premiera in cadrul unui complex de birouri din Romtnia, Genesis Property extinzand prin aceasta constructie gama de servicii propusa clientilor sai. Angajatii chiriasilor vor avea la dispozitie, in premiera in Romania, o astfel de facilitate in curtea spatiului in care sunt amplasate birourile companiei pentru care lucreaza.



    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!