Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Pintea, vizita la Horezu. Suma pe care o primeste spitalul de la MS

Pintea, vizita la Horezu. Suma pe care o primeste spitalul de la MS

Autor:

Ministrul Sanatatii continua sa faca vizite la unitati medicale din tara. De aceasta data, oficialul guvernamental s-a oprit la al doilea spital ca marime din judetul Valcea, Spitalul Orasenesc Horezu.

 

ministru Pintea, vizita la Horezu. Suma pe care o primeste spitalul de la MSAstfel, s-a aflat ca unitatea medicala care deserveste aproximativ 70 000 de persoane din zona va primi 1 725 000 mii de lei pentru achizitia de aparatura medicala pentru unitatea sanitara, dupa ce reprezentantii Comisiei din Ministerul Sanatatii (MS) au aprobat aceasta alocare de fonduri, din care se vor cumpara, intre altele, un ecograf Dopller si analizoare.

Dupa ce a discutat cu cadrele medicale din unitatea medicala, Sorina Pintea a comunicat cateva concluzii desprinse in timpul vizitei de luni. “Spitalul din Horezu este una dintre unitatile sanitare pentru care nu am primit reclamatii nici pentru conditiile igienico-sanitare si nici pentru calitatea actului medical. Vizitez unitatile sanitare pentru care ministerul aloca finantare pentru ca vreau sa fiu convinsa ca exista resursele necesare, inclusiv resursa umana pentru ca aparatura medicala sa  fie utilizata pentru pacienti nu sa ramana pe culoare. La Horezu am aprobat toata suma solicitata  de catre unitatea sanitara pentru achizitia de aparatura medicala”, a declarat Pintea, citata intr-un comunicat al MS.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!