AcasăNewsPintea, dezvaluire despre functionara care a dat codul de parafa: "din mila"

Pintea, dezvaluire despre functionara care a dat codul de parafa: „din mila”

La o zi de cand s-a aflat despre cazul „falsului medic” italian care ar fi profesat in Romania si ca acesta a avut un cod de parafa eliberat de Directia de Sanatate Publica Bucuresti, pe masura ce se fac verificari in aceasta speta, ministrul Sanatatii a dezvaluit cum anume s-ar fi justificat functionara de la DSP pentru demersul facut.

„Stiti care a fost replica functionarei de la DSP cand a fost intrebata de ce a facut acest lucru? A spus ‘din mila’ (…) Nici eu n-am inteles de cine i-a fost mila si cine i-a indus aceasta mila, fata de cine”, a declarat Sorina Pintea, miercuri dimineata, la Europa FM.

Intrebata daca barbatul a operat efectiv, sefa MS a evitat sa se pronunte inainte de a vedea inscrisuri concludente in acest sens. „Vreau sa vad documentele, sa vad daca efectiv a intrat in sala de operatie, dar exista marturii ca a facut-o”, a subliniat Sorina Pintea.

In cursul zilei trecute, DSP a anuntat ca persoana care a eliberat acest cod de parafa a fost mutata la un alt compartiment. „Codul de parafa atribuit domnului Matteo Politi a fost eliberat in data de 23.03.2018 de catre Biroul de Informatica si Biostatistica Medicala. Conducerea institutiei a demarat o ancheta interna si a sesizat in conformitate cu prevederile legale in vigoare Comisia de disciplina de la nivelul DSPMB pentru analizarea modului in care functionarul public din cadrul biroului mai sus mentionat a solutionat solicitarea domnului Matteo Politi. Mentionam ca functionarul public a fost mutat disciplinar , urmand ca pana la finalizarea cercetarii disciplinare sa-si desfasoare activitatea in cadrul altui compartiment”, au transmis reprezentantii Directiei.

359 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger