Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Pintea, dezvaluire despre functionara care a dat codul de parafa: “din mila”

Pintea, dezvaluire despre functionara care a dat codul de parafa: “din mila”

Autor:

La o zi de cand s-a aflat despre cazul “falsului medic” italian care ar fi profesat in Romania si ca acesta a avut un cod de parafa eliberat de Directia de Sanatate Publica Bucuresti, pe masura ce se fac verificari in aceasta speta, ministrul Sanatatii a dezvaluit cum anume s-ar fi justificat functionara de la DSP pentru demersul facut.

 

pintea ministrul sanatatii 350x210 Pintea, dezvaluire despre functionara care a dat codul de parafa: din mila“Stiti care a fost replica functionarei de la DSP cand a fost intrebata de ce a facut acest lucru? A spus ‘din mila’ (…) Nici eu n-am inteles de cine i-a fost mila si cine i-a indus aceasta mila, fata de cine”, a declarat Sorina Pintea, miercuri dimineata, la Europa FM.

Intrebata daca barbatul a operat efectiv, sefa MS a evitat sa se pronunte inainte de a vedea inscrisuri concludente in acest sens. “Vreau sa vad documentele, sa vad daca efectiv a intrat in sala de operatie, dar exista marturii ca a facut-o”, a subliniat Sorina Pintea.

In cursul zilei trecute, DSP a anuntat ca persoana care a eliberat acest cod de parafa a fost mutata la un alt compartiment. “Codul de parafa atribuit domnului Matteo Politi a fost eliberat in data de 23.03.2018 de catre Biroul de Informatica si Biostatistica Medicala. Conducerea institutiei a demarat o ancheta interna si a sesizat in conformitate cu prevederile legale in vigoare Comisia de disciplina de la nivelul DSPMB pentru analizarea modului in care functionarul public din cadrul biroului mai sus mentionat a solutionat solicitarea domnului Matteo Politi. Mentionam ca functionarul public a fost mutat disciplinar , urmand ca pana la finalizarea cercetarii disciplinare sa-si desfasoare activitatea in cadrul altui compartiment”, au transmis reprezentantii Directiei.


1 Comentariu la Pintea, dezvaluire despre functionara care a dat codul de parafa: “din mila”

  1. CURIOSUL

    ESTE OARE ROMANIA TARA BANANIERA…………..?!?!?!?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!