Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Pintea anunta ca vineri se reiau internarile la Maternitatea Giulesti

Pintea anunta ca vineri se reiau internarile la Maternitatea Giulesti

Autor:

La cateva saptamani de cand la Maternitatea Giulesti nu s-au mai primit pacienti noi, rastimp in care s-au facut operatiuni de curatenie si igienizare si s-au preluat probe pentru a fi analizate, ministrul Sanatatii a anuntat ca pe final de saptamana unitatea medicala din sectorul 6 se va redeschide.

 

ministru Pintea anunta ca vineri se reiau internarile la Maternitatea GiulestiS-a ales ziua de vineri pentru ca pana atunci sa fie primite rezultatele la toate probele din cele 75 prelevate. “Avem rezultatele preliminare, dar asteptam rezultatul final al diferentei de probe. Rezultatele preliminare spun ca nu sunt probleme, dorim sa fim siguri, de aceea vineri Maternitatea Giulesti isi va redeschide portile, adica va putea sa faca internari”, a subliniat Sorina Pintea, intr-o conferinta de presa sustinuta in cursul acestei a doua zi a saptamanii.

Totodata, Pintea a anuntat ca, pe fondul controlului Directiei de Sanatate Publica, inspectorii au decis sa “amendeze personalul medical din aceasta unitate (…) si sa amendeze unitatea sanitara cu 10.000 de lei”.

Internarile la Maternitatea Giulesti fusesera sistate in 30 noiembrie. Joia trecuta, Ministerul Sanatatii anunta, in baza datelor DSP Bucuresti, ca “45 copii care s-au nascut la Maternitatea Giulesti au fost confirmati  cu MRSA, 2 copii colonizati si 5 infirmati”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!