AcasăNewsPinalti vrea sa joace in toamna cu Blaga la inaintare

Pinalti vrea sa joace in toamna cu Blaga la inaintare

Gheorghe Stefan trece de partea pedelistilor care vor debarcarea lui Emil Boc imediat dupa locale si inlocuirea lui cu Vasile Blaga.

Gheorghe Stefan Pinalti vrea congres si o alta conducere la PDL

Ca urmare, Gheorghe Stefan Pinalti propune convocarea unui congres ”necesar pentru a se da un imbold, un impuls care sa revigoreze partidul, pentru a veni oameni noi, mai tineri”.

Speriati de degringolada interna, tot mai multi pedelisti se agata de pulpana lui Vasile Blaga

Un congres la care el personal l-ar sustine pe Vasile Blaga pentru presedintia partidului: ”Dansul este seful campaniei electorale, logic, in perioada aceasta ar trebui sa fie numarul unu (in PDL – n.r.)”. In ceea ce-l priveste pe actualul nr. 1, Emil Boc, Pinalti nu ezita sa-l declare ”erodat” de guvernare (deci incapabil sa mai aduca voturi ca acum cinci ani) si sa-l considere un ”pasiv” al partidului, din moment ce nu vrea sa candideze la primaria Clujului. Iar ca sa-si convinga colegii ca intr-adevar doreste improspatarea garniturii de varf a PDL, Pinalti anunta si ca este gata sa renunte de buna voie la functia de vicepresedinte: „Sunt dispus sa ma retrag din conducerea partidului”.

Ungureanu, bun de urmas al lui Basescu la Cotroceni

Gheorghe Stefan Pinalti are solutii nu numai pentru PDL, ci si pentru Presedintie, unde urmas al lui Traian Basescu il vede pe Razvan Ungureanu. Un premier despre care pedelistul moldovean afirma ca ”poate sa creeze o noua formatiune, poate sa creeze o alianta de partide, o altfel de formatiune politica sau asociere politica in care dansul (Ungureanu – n.r.) sa fie in varf”. In context, Pinalti confirma fara sa vrea ca pedelistii nu prea stiu, la ora actuala, pe ce picior danseaza in relatia cu premierul de care si-au legat sperantele politice. ”Pot sa plece si oameni, poate sa intre tot PDL, poate sa existe si fuziuni intre partide, poate sa fie si asocieri”, a raspuns Gheorghe Stefan, intrebat fiind daca se vor inregistra plecari din PDL catre o formatiune politica patronata de Razvan Ungureanu.

author avatar
Simona Badulescu
423 afisari

2 COMENTARII

  1. pinalti asta ii un om cu doua fete astia ar trebui eliminati din partide si traseismul politic dat o lege prin care cei care au parasit partidul sa nu mai aiba drept de vot pana la urmatoarele alegeri daca vor fi alesi (ma refer la cei din parlament).

  2. pinalti asta ii un om cu doua fete, pana acum la tucat in cur pe BOC iar de acum inainte il vrea si pe BLAGA ca-i mai rotund, astia ar trebui eliminati din partide si traseismul politic dat o lege prin care cei care au parasit partidul sa nu mai aiba drept de vot pana la urmatoarele alegeri daca vor fi alesi (ma refer la cei din parlament).

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger