Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Pilotul militar mort in misiune in Franta a fost repatriat

Pilotul militar mort in misiune in Franta a fost repatriat

Autor:

Cuvintele sunt de prisos in momente atat de grele cum sunt cele care se deruleaza la aceasta ora la Baza 90 Transport Aerian din Otopeni.

 

ceremonie 2 720x399 Pilotul militar mort in misiune in Franta a fost repatriatRudele si colegii pilotului militar Ion Staiculescu, mort subit in timpul unei misiuni derulate in Franta, au venit la Baza Aeriana, in aceasta dupa-amiaza, pentru a intampina aeronava care a adus pe pamant romanesc sicriul generalului de flotila aeriana Ion Staiculescu, unul intre cei mai apreciati piloti militari ai Armatei Romane, decorat post mortem, chiar in cursul acestei zile, de catre seful statului, la propunerea Ministrului Apararii.

La momentul de fata, are loc o scurta slujba oficiata de preoti. De altfel, si luni, in toate unitatile din tara au avut loc ceremonii de comemorare a comandorului Staiculescu.

ceremonie 720x360 Pilotul militar mort in misiune in Franta a fost repatriatPilotul plecase zilele trecute in Franta, la un exercitiu multinational, insa sambata dimineata, in a doua zi a lunii iunie, colegii l-au gasit inconstient in camera de hotel. S-a incercat salvarea lui, fiind alertate cadrele medicale. Din pacate, doctorii s-au vazut nevoiti sa declare decesul pilotului militar.

pilot 337x500 Pilotul militar mort in misiune in Franta a fost repatriatIn aceasta trista dupa-amiaza, o aeronava militara de tipul celor pe care le-a pilotat de-a lungul anilor si regratatul aviator a revenit la Baza 90 Transport Aerian din Otopeni, de aceasta data aducand in tara sicriul celui care a fost Ion Staiculescu.

“Cinste si onoare memoriei lui!”

sursa foto: capturi Facebook/MAPN    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!