Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Pilonul II de pensii. Dragnea: nu vom adopta nicio masura care sa duca la desfiintarea lui

Pilonul II de pensii. Dragnea: nu vom adopta nicio masura care sa duca la desfiintarea lui

Autor:

 Liderul PSD a facut trimitere la programul de guvernare si, privitor la pilonul II de pensii, a negat varianta ca s-ar intentiona nationalizarea sau desfiintarea acestuia.

 

dragnea 4 350x207 Pilonul II de pensii. Dragnea: nu vom adopta nicio masura care sa duca la desfiintarea luiDupa ce in prima faza ministrul Muncii spusese, dupa aparitia informatiei – in baza unui proiect de lege publicat in programul legislativ al Guvernului ajuns public – ca Guvernul ar putea suspenda contributiile la Pilonul II de pensii, de la 1 iulie si pana la 31 decembrie – ca  “este o solutie a Comisiei de Prognoza, nu s-a transpus intr-o Ordonanta de Urgenta. Si nici nu se va transpune. (…) Nu suntem de acord cu ea”, la finele sedintei conducerii PSD de luni, Dragnea a facut la randul sau referire la acest subiect.

“Nu s-a discutat, nu se discuta si noi nu vom adopta nicio masura care sa duca la desfiintarea Pilonului II de pensii. (…) Nu exista nicio decizie pentru a se inlocui contributiile care acum merg de la bugetul asigurarilor sociale de stat catre Pilonul II de pensie (…) nu se nationalizeaza Pilonul II si nu se inlocuieste aceasta contribuite, aceasta parte de 3,75 %din tot bugetul asigurarilor, de pensii nu se inlocuiasca cu o cota pe impozitul de venit”, a sustinut Dragnea.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!